2013 (31 Aralık) Yılbaşı Hangi Sanatçı Nerede Sahne Alacak?




2013 Yılbaşı Hangi Sanatçı nerde olacak,Kim Nerede Sahne Alacak? Ünlüler 31 Aralık 2012 gecesini 01 Ocak 2013'e bağlayan gece'de yani 2013 yılbaşı gecesi nerede sahneye çıkacak? sorularının  cevabını araştırıyoruz.

Aşağıdaki liste eski yıllara ait bir listedir.Ünlü sanatçıların 2013 yılbaşı gecesi programları belli oldukça bu sayfamızdaki liste yenilenecektir.
 
Yalın - Suada
Tarkan - Bakü
Serdar Ortaç - Kıbrıs Cratos Premium Otel
Ferhat Göçer - Holiday Inn Istanbul Airport
Murat Dalkılıc - Crowne Plaza Antalya
Soner Sarıkabadayı - Hilton
Murat Boz - Hilton Convention 
Demet Akalın - Beach Resort Hotel
Ozan Doğulu - Polat Tower Fulya
Altay - Kaya İzmir Thermal & Convention
SILA -İzmir Arena 31 Aralık
İbrahim Tatlıses - Kaya Artemis Resort & Casino
Fatih Yürek - Rocks Hotel
Mehmet Ali Erbil - Rocks Hotel


Bedük / İzmir Ooze Venue : Elektronik müziğin sevilen sesi Bedük, İzmir'in gözde mekanı Ooze Venue'de. Ön grup olarak Çirkef'in yer alacağı gecenin biletleri limitsiz içki dahil 70-100 TL arasında . http://www.ooze-venue.com

Bengü / İstanbul Kongre Merkezi : 2011 yılını başarıyla geçiren Bengü, yeni yılı da en az bir önceki kadar güzel geçirmek için herkesi yılbaşı gecesi Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda İstanbul Kongre Merkezi'nde vereceği konsere davet ediyor. Limitsiz yerli içkinin dahil olduğu ve konser sonrası DJ Volga Tamöz'ün eğlenceli parçalarıyla renklenecek gecenin biletleri, 99 TL'den Biletix'ten satışa sunuluyor.

Demet Akalın / İstanbul Hilton Convention Hall 1 : 2011 yılının en iyi albümleri arasında yer alan "Aşk" ile müzik listelerinde 1 numara olan Demet Akalın, yeni yılın en eğlenceli partisinde muhteşem orkestrası ve sahne şovlarıyla Kral Pop Medya Sponsorluğunda Hilton Convention Hall 1'de sevenleriyle buluşacak. Demet Akalın konseri öncesi ve sonrasında Türkiye'nin en iyi Prodüktör - DJ'i Suat Ateşdağlı muhteşem performansıyla sahne alacak.

eelence / Dj Mert Can ile 90lar : İstanbul gece hayatının en sevilen gece kulübü eelence, yeni yılı DJ Mert Can'ın geçmişten bugüne uzanan müthiş repertuarı ve sürprizlerle karşılayacak. Kapı girişi 40 TL

Emre Aydın / Kuşadası İsmail Cem Dostluk ve Barış Meyadanı : Rock müziğin hüzünlü prensi Emre Aydın Kuşadası İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında ücretsiz halk konseri ile sevenleriyle buluşarak 2012'yi karşılıyor.

Seda Sayan & Fatih Ürek & Hasan Yıldırım / İstanbul Wow Otel : Yeni yıla müzik ve kahkaha ile girmek isteyenlerin adresi İstanbul Wow Otel olacak. Çocuklara özel yılbaşı partisi ve yeni yıl konaklama paketleriyle müşterilerini ağırlayacak.

Sibel Tüzün / Antakya Ottaman Palace Otel : Müzikte 20. yılını kutlayan Sibel Tüzün, görsel öğeler ve özel kostümlerle desteklediği sahne şovunu yılbaşında Antakyalı hayranları için sergileyecek.

KONSER
TARKAN
BAKÜ
EXPO CENTER
SAAT : 21.00

KONSER
MUSTAFA CECELİ
ALANYA
GOLD CİTY HOTEL
SAAT : 23.00

KONSER
GÖKHAN TEPE
İZMİT
OOZE VENUE
SAAT : 21.00
KONSER
MURAT BOZ
İSTANBUL
MASLAK VENUE
SAAT : 21.30
KONSER
YALIN
İSTANBUL
HALİÇ KONGRE MERKEZİ
SAAT : 21.00
KONSER
MFÖ
İSTANBUL
ÇUBUKLU HAYAL KAHVESİ

kaynak; kralmagazin

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More