2013 Boğa Burcu Ayrıntılı Yorumları




Bekâr Boğalar bu yıl sorumluluk almak için hazır! 21-27 Nisan doğumlu Boğalar bu yıl oldukça yaratıcı ve sanatsal değerleri yüksek bir döneme giriyor... Planları arasında ev, mal mülk sahibi olmak olan Boğalar ellerini çabuk tutmalı. 26 Haziran’a kadar bu planlar için en uygun dönem...

SEVGİLİ BOĞALAR, Bu yıl evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz olacak. Evliliklerinizin gerçek bir temel
üzerine kurulu olup olmadığı, partnerinize ne kadar dürüst olup olmadığınız bu birkaç yıl içinde yaşadığınız olaylarla ortaya çıkacak. Bekarsanız ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşabilirsiniz. Birinci on günlük dönemde doğan (20 Nisan-1 Mayıs) Boğalar, bu sene zorlanabilirler. Karşıt açıda bulunan Satürn onların otorite figürleriyle, patronlarıyla, eşleriyle veya babalarıyla çeşitli sıkıntılar yaşamasına neden olabilir. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. Bir ev veya mal mülk sahibi olmak, para biriktirmek ve harcamak için 26 Haziran’a kadar uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemden sonra Jüpiter reklam, satış pazarlama, öğrenim, yazım alanlarınızda size şans verecek. Yine yakın çevre akraba, kardeşler ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilikler göreceksiniz. 21-27 Nisan doğumlu Boğalar, bu yıl oldukça yaratıcı ve sanatsal değerleri yüksek bir dönem içinde olacaklar. Başkalarına yardım etmek, insanlar için önemli işlerde bulunmak isteyebilirler. Sosyal çevrelerinden ve arkadaşlıklarından alacakları güzel desteklerle, hayatlarının ve yapacakları işin kalitesini yükseltebilirler.

* Ocak ayına seyahat, dış ortamlar, yabancı ortaklı işler, ticaret, eğitim alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız. 19 Ocak ve sonrası ilgi alanlarınız daha çok kariyer ve iş alanlarınıza kayabilir. Kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz.

* Şubat başı iyi ilişkileriniz sayesinde iş alanlarınızda terfi, zam, primlerinizi arttırmak öne çıkacak. Her tür kariyer başlangıcı ve iş anlaşmalarınız için 10 Şubat’taki yeniay gayet uygun olacak. 23 Şubat’ta Merkür, arkadaşlık ilişkileriniz konusunda bazı aksilik ve sorunları hayatınıza taşıyabilir.

* Mart başı sosyal çevre alanlarınız fazlasıyla ön planda olabilir. Oradan oraya koşturmak, çeşitli davet veya organizasyonlarda bulunmak sizi yorsa bile, çevrenizden özellikle 14-7-8 Mart tarihlerinde iyi bir şekilde faydalanacaksınız. 20 Mart ve sonrası enerjinizde geri çekilmeler görülebilir. Aslında oldukça aktif geçen bir ayın ardından dinlenmek ve geri planda durmak size iyi gelecek. Bu süreçte gelecek planlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. 27 Mart’ta beklenmedik olaylarla dış ortamlarda bazı sıkıntılar ve engellenmeler oluşabilir. Bunun sonucunda vereceğiniz tepkiler isyankâr etkiler olacak.

* 20 Nisan’dan sonra üzerinizdeki üşengeçlik ve isteksizliğin geride kaldığına şahit olacaksınız. Kendinize güveniniz yerine gelecek ama harekete geçmek için uygun bir dönem olmayacak. 25 Nisan’daki parçalı Ay tutulması özel hayatınızda önemli başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. İlişkinizi bitirme, çekidüzen verme veya evlilik gibi kararlar alabilirsiniz.

* Mayıs sizin ayınız... Kendinizi enerjik, hareketli ve bencil bulabilirsiniz. Hayatınızla ilgili her tür kararı 10 Mayıs’taki parçalı Güneş tutulmasından sonra alabilirsiniz. 25 Mayıs’taki Ay tutulması, ortaklaşa para alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olacak.

Eylül ayı Boğalar için aşk ayı

* Haziran başı maddi konular, kazanımlarınız ön planda olacak. Satış, reklam, pazarlama veya iletişim alanlarınızda 8 Haziran’da yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. İmza atarken, sözleşme yaparken dikkatli olun.

* Temmuz ayı yakın çevre konularınıza vakit ayıracağınız, ev ve aile alanlarınıza ilginizi kaydırdığınız bir ay olabilir. Temmuz başı aile alanlarınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak bayağı zor gözüküyor. 13 Temmuz’dan sonra akrabalarınız, kardeşlerinizle olan iletişiminizde bazı sürtüşmelere açık olabilirsiniz. 20 Temmuz’dan sonra iletişimde rahatlamaya başlayacaksınız.

* Ağustos ayı ev ve aile alanlarınız aktif olurken, bir yandan da hızlı iletişimle, yakın çevre alanlarınızda kısa planlarınız devrede olacak. 6 Ağustos’taki yeniay, ev, aile, yuva alanlarınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bir ev almak, satmak istiyorsanız bu süreçte şanslı etkiler altında olacaksınız. 21 Ağustos’taki dolunay, iş ve kariyer alanlarınızda bazı işlerinizin karşılığını alacağınız etkilerle dolu olacak. Bir işiniz başlayabilir veya bitebilir.

* Eylül ayı aşk hayatınızın tavan yapacağı bir ay olacak. Bir yandan iş hayatınızda güzel ilişkiler kuracak, diğer yandan kendi özel hayatınızda eğlenceli aktivitelere katılacaksınız. 19 Eylül’deki dolunay, sosyal çevre alanlarınızda bazı olaylar yaşamanıza neden olabilir.

* Ekim ayı, özel ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz devrede olacak sevgili Boğalar. 8 Ekim evlilikle ilgili konularda önemli kararlar ve sorumluluklar üstlenebilirsiniz. 19 Ekim’deki parçalı Ay tutulması, sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bir olayın iç yüzünü öğreneceksiniz. Gizli saklı kalmış konu ve olaylar ön plana çıkacak.

KASIMDAKİ GÜNEŞ TUTULMASINA DİKKAT!

* Kasım ayı biraz tehlikeli bir ay sevgili boğalar. Özel hayatınızdaki etkileşimler bu kadar doluyken, kasım başı seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret, medya alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. 3 Kasım’daki Güneş tutulması sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası özel hayatınızda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir.

* Aralık ayı özel hayatınız hâlâ aktifken, bir yandan da ortaklaşa para konularına odaklı olacaksınız.
17 Aralık’taki dolunay, para alanlarınızda bazı sonuçları hayatınıza taşıyacak. Elinize bir para geçebilir.
21 Aralık’ta Venüs gerilemesi seyahat alanlarınızda olacağından, bu süreçte herhangi bir yere gidecekseniz, düşündüğünüz güzellikte ve rahatlıkta geçmeyebilir.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More