Cirque Du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour / 15-17 Mart 2013 İstanbul



Jackson The Immortal World Tour  Cirque Du Soleil izle youtube fragman tanıtım ne zaman istanbula gelecek konserler dans showları nerede saat kaçta biletleri yeri gösteri tarihleri, Ünlü gösteri topluluğu Cirque Du Soleil 2013 istanbul gösteri yerleri tarihleri biletleri, Cirque Du Soleil Michael Jackson The Immortal World Tour 15-16-17 Mart 2013 İstanbul..

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Cirque Du Soleil Sunar: Michael Jackson The Immortal World Tour
15-16-17 Mart’ta Toplam 5 Şovla Ülker Sports Arena’da!


Popun Kralı Michael Jackson Efsanesi ve Dünyanın En Büyük Gösteri Topluluğu Birarada!
Modern gösteridünyasının en ünlü sahne sanatları yönetmeni Jamie King tarafından senaryolaştırılan ve yönetilen Michael Jackson The Immortal World Tour gösterisi heyecan dolu görsel ve sanatsal heyecanın yaşandığı eşsiz bir müzikal ve dans gösterisi. 
15, 16 ve 17 Mart’ta toplam 5 şovla Ülker Sports Arena’da Pozitif Live organizayonuyla gerçekleşecek muhteşem gösteri İstanbullular’a Michael Jackson ve Cirque Du Soleil’in büyülü dünyasına götürecek.  Pop’un Kralı’nın yaratıcı dahi ruhunu, ilham kaynağı olmuş müzikleri, dansları ve şovları ile yepyeni bir forma sokan şov Jackson’ın müzik ve gösteri dünyasına bıraktığı mirası yeni jenerasyonlara aktarmayı başarıyor. Farklı dans stillerinin, akrobatik hareketlerin ve her sahnede farklı senaryoların işlendiği bu unutulmayacak performansta seyirciyi Michael Jackson’ın büyülü dünyasına davet ediyor.
Cirque Du Soleil dansçılarının nefes kesici yeteneklerinin müzikal ve akrobasi ile birleştiği bu görsel şölende Michael Jackson’ın hayranlarına yıllar yılı aktardığı sevgi, barış ve birlik mesajı başarılı bir şekilde aktarılıyor.Gösterileriyle Türkiye’ye gelen “Güneş Sirki” bugüne kadar 100 milyonun üzerinde izleyiciyle buluştu. 1984’te Guy Laliberté tarafından kurulan Cirque du Soleil, sanat ve eğlencenin standartlarını değiştiren Kanadalı bir gösteri sanatları topluluğu. 50 farklı ülkeden 1.300’den fazla sanatçısı, toplam 5 bin çalışanı bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More