Herkese Akıllı Telefon Huawei



Dünya iletişim devi Huawei, kendi markasını taşıyan ve en iyi fiyat-performans dengesini sağlayan akıllı telefonları Ascend P1, Vision ve G301 modelleri için yepyeni bir kampanya başlattı. Şıklık ve zekayı buluşturan Huawei akıllı telefonlar Turkcell İletişim Merkezlerinde ve Media Markt, Electro World, Kipa gibi zincir mağazalarda da satışa sunuldu.



Dünyanın lider iletişim ve bilgi teknolojileri sağlayıcısı Huawei, Spor Toto Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Lig TV ile yaptığı anlaşmayla “Golün Adı Huawei” sloganıyla Türk futboluna destek vermesinin ardından, 2013’e özel bir indirim kampanyası ile giriyor. Huawei, “Herkese Akıllı Telefon” sloganıyla ürettiği, en iyi fiyat-fayda dengesini sağlayan ve kendi markasını taşıyan akıllı telefonlarda, yeni yıl kampanyasıyla yüzde 20’ye varan indirimler yapıyor.


TELEFON KAMPANYALARI İÇİN TIKLAYINIZ


Huawei Ascend P1, 1199 TL yerine 999 TL
Huawei Ascend P1, 1199 TL yerine 999 TL

Huawei Ascend P1, 1199 TL yerine 999 TL’ye…

Ekim ayında İstanbul fashion Week’te stil meraklılarının karşısına çıkan, güzellik ve zekayı buluşturan, dokunmatik ekranı, inceliği, hafifliği ve şık tasarımı ile dikkat çeken Huawei Ascend P1’e bu kampanya kapsamında 1199 TL yerine 999 TL’ye sahip olmak mümkün.

Ascend P1; 7,68 milimetrelik ince gövdesiyle zarafetini ortaya koyarken, Corning® Gorilla® cam kaplama 960x540 çözünürlüklü 4,3 inç Super AMOLED dokunmatik ekranı, çift çekirdekli 1.5 GHz TI OMAP 4460 Cortex-A9 işlemcisi ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile kendi sınıfının en hızlı ve en etkileyici akıllı telefonu olma özelliği taşıyor.
Huawei Vision modeli 849 TL yerine 699 TL
Huawei Vision modeli 849 TL yerine 699 TL

Huawei’nin yeniyıl kampanyasında, Huawei Vision modeli 849 TL yerine 699 TL’lik, Ascend G301 modeli ise 699 TL yerine 599 TL’lik avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.
Ascend G301 modeli 699 TL yerine 599 TL
Ascend G301 modeli 699 TL yerine 599 TL

Huawei Ascend P1, Vision ve Ascend G301 akıllı telefonları, Turkcell İletişim merkezleri ve Media Markt, Electro World, Kipa gibi başlıca zincir mağazalardan, Aralık ayı boyunca yüzde 20’ye varan indirimlerle alınabiliyor.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More