2013 İkizler Burcu Ayrıntılı Yorumları




2013’te İkizler değişimlere açık olmalı. Hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Bu durumdan zevk alıp mutlu olmayı becerebilirseniz başarı kaçınılmaz olacak! Bu yıl, İkizler için mutluluğun formülünü bulma yılı...

Bu yıl Satürn iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkiliyor sevgili İkizler. Bu süreçte sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız bir dönem geçireceksiniz. Hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmeli, tarz ve alışkanlıklarınızda değişimlere
hazırlıklı olmalısınız. İster isteyin, ister istemeyin, iş yapmak, hizmet etmek hayatınızın önemli bir parçası haline gelebilir. Size düşen görev, yapacaklarınızdan mutluluk duymanız ve zevk almanız olmalı. O zaman başarı kaçınılmaz olabilir sevgili İkizler. Haziran başı doğumlu İkizler burçları, heyecanlı, farklı ve beklenmedik olayları daha fazla yaşayabilirler. Bu değişim onlara her zamankinden daha çok yarayacak. Neşe, bolluk ve zenginlik gezegeni Jüpiter, bu yıl size haziran ortalarına kadar her konuda şans veriyor. Bu yıl kendinize olan güveniniz tam olacak. 26 Haziran sonrası Jüpiter sizin para alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Parasal anlamda güzel şanslara sahip olacaksınız. İlk dönem doğumlu, mayıs doğumlu İkizler burçları Neptün transitinin etkisini hâlâ üzerlerinde taşıyorlar. Kariyer alanlarınızda kafanız bulanık olabilir. Sanat işleriyle uğraşıyorsanız, farklılıklarınızı ortaya koyma fırsatınız artacak.

Yanlış anlaşılmalara dikkat!

- Ocak ayına ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlayacaksınız. Eşinizin ve ya sevdiğiniz insanın parasal durumuyla ilgili gelişmeler devrede olabilir.
26 Ocak'ta kendinizi birçok açıdan şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Bir seminer, katılacağınız bir kurs sizi geliştirebilir. 30 Ocak'tan sonra hayata karşı şansınız daha da artıyor sevgili İkizler.

- Şubat ayı seyahatleriniz ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olabilir. 5 Şubat ve
sonrası iş ve kariyer alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi artıracaksınız. Sanata dayalı işlerinizde yaratıcı etkiler altında olacaksınız.
23 Şubat'ta kariyer ve iş evinizde gerileyen Merkür, bu alanlarda yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte patronlarınız ve üstlerinizle olan konuşma ve görüşmelerinize dikkat edin.

-Mart ayı kariyer ve iş alanlarınızdan yoğunlukların fazla olduğu bir dönem. Hâlâ Merkür'ün gerilediğini unutmadan yolunuzda dikkatle devam edin. 17 Mart'ta Merkür'ün düzelmesiyle artık sizi kimse tutamaz sevgili İkizler.

Haziran ayı İkizlerin ayı

- Nisan ayı sosyal çevre alanlarınız, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz devrede olacak. Gireceğiniz ortamlarda dikkatleri rahatlıkla üzerinize çekeceksiniz. 20 Nisan ve sonrası enerjinizde düşüşler görülebilir. Arkadaşla0rınız bu süreçte size yardım etmek isteseler bile, bazı zamanlarda size istemeden de olsa zarar verebilirler. Bu dönemde önemli sırlarınızı kimseyIe paylaşmayın. 25 Nisan'daki parçalı Ay tutulması sizin iş, hizmet alanlarınızda oluşacak. Bu tutulma esnasında iş hayatınızda bazı sonuçlara ve sonlanmalara ulaşabilirsiniz.
- 10 Mayıs'taki Güneş tutulması sizin kadersel alanınızda oluşacak. Bu tutulma ve sonrası 6 ay boyunca kadersel etkilere açık olacaksınız. Bu süreçte yine sağlığınıza çok ama çok dikkat etmelisiniz. 20 Mayıs ve sonrası kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. 25 Mayıs'taki parçalı Ay tutulması sizin evlilik ve özel hayatınızı etkileyecek. Bu tarih sonrası evliyseniz, evlilik hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.
- Haziran ayı sizin ayınız. Bu ay atacağınız adımlar, girişeceğiniz işler size uzun vadede fayda sağlayabilir. Yeni başlangıçlar için 8 Haziran'daki yeniayı beklemelisiniz. 26 Haziran'da Merkür para evinizde gerilemeye başlayacak.
- 1 Temmuz ve birkaç gün boyunca iletişime dayalı işlerinizde bozulmalar oluşabilir. Negatif düşünmeye meyilli olacaksınız. 17 Temmuz yeni iş teklifleri, zam, terfi gibi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. 22 Temmuz sonrası evinizde misafir ağırlayabilir, evinizde değişiklik yapabilirsiniz.
- Ağustos ayı hâlâ parasal görüşmelerin, konuşmaların ve kazançların ön plana çıktığı bir ay olacak. 8-15 Ağustos'ta önemli konuşma, görüşmelerde bulunabilir, satış, reklam alanlarınızda randevularınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. 16 Ağustos sonrası aşk hayatınızda mutlu etkileşimler altında olacaksınız.
- Aile hayatınızda önemli karar ve başlangıçlarınızı 5 Eylül ve sonrasında almakta fayda olacak. Ev alım satım işleriniz varsa bu tarih sonrası harekete geçebilirsiniz. 22 Eylül sonrası artık ilgi alanlarınızı , daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız.
- 15 Ekimden sonra ev ve aile hayatınız için enerjinizi harcayacaksınız. 21 Ekim'de Merkür iş, hizmet alanlarınızda gerileyecek. İş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat etmelisiniz.
- Kasım ayı önemli sorumluluklarınız devrede olacak sevgili İkizler. 3 Kasım'daki Güneş tutulması iş, hizmet alanlarınızda daha önceden konuşulmuş ve düşünülmüş işleri gündeminize sokabilir.
- 3 Aralıkta oluşan yeniay, özel ilişkilerinizde, evlilik ve ortaklık hayatınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyacak. 7 Aralık sonrası, eğlence hayatınıza daha fazla yer açacaksınız. 21 Aralık'ta ortaklaşa para evinizde gerileyen Venüs, 40 y gün boyunca kredi, borç alımı için uygun bir dönemde olmadığınızın altını çiziyor.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More