Cevdet Bey ve Oğulları Dizisi



Cevdet Bey ve Oğulları Dizisi Orhan Pumuk'un aynı adlı romanından tv'ye uyarlanan dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Cansu Dere olacak Yeni sezon için hazırlıkları devam eden dizinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Orhan Pamuk’un Cevdet Bey ve Oğulları romanından esinlenen yeni dizinin senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yapıyor.


Dizinin hazırlıkları için çalışmalar başladı.
Dizinin başrol oyuncularının da Cansu Dere ile Engin Akyürek olduğu öğrenildi.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle Engin Akyürek fanlarının Cansu Dere’ye nasıl yorum getireceği büyük merakla bekleniyor.

AY Yapım, önümüzdeki sezon için Türkiye’nin çok sevilen iki oyuncusu ile adından söz ettirecek bir projeye hazırlanıyor. Nobel ödüllü Orhan Pamuk’un ‘Cevdet Bey ve Oğulları’ romanının dizi versiyonunu ekrana taşıyacak olan yapım şirketi, Tuba Büyüküstün ve Kenan İmirzalıoğlu’nu bir araya getirecek. Geçen yıl Onur Saylak’la yaptığı sürpriz evliliğin ardından ikizlerini dünyaya getiren Tuba Büyüküstün ile anlaşma yapıldığı, partnerinin ise Kenan İmirzalıoğlu olacağı iddia edildi. Büyüküstün ve İmirzalıoğlu’nun hayranları sosyal medya ve forumlarda ikiliyi aynı projede görmek istediklerini dile getirmiş, bu yönde birçok yapımcıya da mesajlar göndermişlerdi. Orhan Pamuk, ilk romanı olan ‘Cevdet Bey ve Oğulları’nda Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikayesini ele almış ve Türkiye’nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatmıştı.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More