2013 Yengeç Burcu Ayrıntılı Yorumları




2013 yılı Yengeçler için sorumluluk yılı... Haziranın sonundan itibaren güzel sürprizler ve türlü iyiliklerle karşılaşacak olan Yengeçlerin kişisel girişimleri ve atılımları için fırsatlar yılı olabilir. İstediklerinde kararlı olan Yengeçler, bu doğrultuda hayatlarının değişmesine hazır olsunlar!

Ekim 2012’den beri Satürn sizin aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde dolaşıyor. Bu yıl bu alanlarınızda önemli sorumluluklarınız olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak öne
çıkabilir. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir, zira güneşiniz de Satürn’den olumlu etkiler alıyor. 26 Haziran’a kadar kadersel alanınızda dolaşan Jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. 26 Haziran ve sonrasıysa, Jüpiter sizi yeni bir dönemin başlangıcına taşıyabilir, zira Jüpiter Yengeç burcunda iyi bir konumda çalışacak. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor, harekete geçin ve istediklerinize sahip olun sevgili Yengeçler. Haziran sonu doğumlu Yengeçler, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde davranışlarınızla sizi tanıyan insanları şaşkına uğratacak davranışlardan kaçınmalısınız. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Olan olaylarda kariyer hayatınıza sıkı sıkıya tutunmak yerine, bu değişimlere göre hareket etmeye çalışın.

* 11 Ocak’taki yeniay, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 17-18 Ocak ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda şanslı günleriniz. 27 Ocak’taki dolunay parasal konularda birkaç gün hassaslıklar yaşamanıza veya parayla ilgili önemli bir konunun gündeme gelmesine neden olabilir.

* 6-7-8 Şubat beklenmedik yerlerden güzel kazançlarınız olabilir. Medya, hukuk, yabancı ortaklı işler alanlarında işiniz varsa fırsatlarla karşılaşacaksınız. 18 Şubat’tan sonra birkaç ay boyunca aşk, eğlence hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda bazı durumları gözden geçireceğiniz bir sürece gireceksiniz. 23 Şubat’ta Merkür seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu tarih sonrası birkaç hafta boyunca anlaşmalara imza atmayın.

* 12 Mart’tan sonra artık enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız. Bu alanlarda daha agresif, daha lider ve gözüpek davranacaksınız. 20 Mart ve sonrası kariyer ve iş alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Daha fazla göz önünde olacak, toplum için, işiniz için daha çok sorumluluk üstleneceksiniz. 27 Mart’ta özel hayatınızda özellikle toplum önünde bazı sürtüşmeler ve zorlanmalarınız oluşabilir. Yine bu tarihte oluşan dolunay, ev ve aile hayatınızda bazı sonuçlara ve durumlara ulaşmanıza neden olabilir.

YENİLİKLER DÖNEMİ BAŞLIYOR!

* 10 Nisan’da oluşan yeniay, iş ve kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası iş alanlarınızda herhangi bir yenilik yapabilir, yeni bir karar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz.

* 10 Mayıs’taki parçalı güneş tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Yeni tanışacağınız insanlar, gireceğiniz çevreler size yeni iş kapıları aralayabilir.

* 11 Mayıs’ta birden fazla iş teklifiniz olabilir. İşten elde edeceğiniz gelirleri artırabilirsiniz.

*  20 Mayıs ve sonrası iş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak yerine biraz geri plana çekilmeli, yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve yeni gelen dönemin planlarına hazırlık yapmalısınız. 21 Mayıs’ta iş alanlarınızdaki değişimler, özel hayatınızda bazı sorunlar oluşmasına neden olabilir. Özellikle sevdiğiniz insanın ailesiyle bazı sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. 25 Mayıs’taki parçalı ay tutulması, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı olaylar yaşamanıza neden olacak. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda duygusallıklar yaşayabilirsiniz.

TEMMUZ AYI YENGEÇLERİN AYI

* 21 Haziran sonrası artık kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yaparak aldığınız kararları devreye sokabilirsiniz. 26 Haziran’da Merkür kişisel alanlarınızda gerileyecek. Anlaşmalardan kaçının, bu süreçte yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız aman dikkat.

* Temmuz ayı sizin ayınız sevgili Yengeçler. Her tür girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için 8 Temmuz’daki yeniaydan yararlanın. 13 Temmuz’dan sonra enerjiniz rahatlamaya başlayacak. İş anlamında daha mücadeleci ama daha üretken bir döneme girmiş olacaksınız. 18-19-20 Temmuz’da gerek aşk hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. 22 Temmuz ve sonrası artık daha çok para konuşuyor olacaksınız. Bu süreçte ticaret hayatınız gelişecek, işten elde ettiğiniz kazançlarınızda bir artış söz konusu olabilir.

* Olaysız geçen ağustosun hemen ardından 1-7 Eylül’de yakın çevrenizle beraber planlar yapacağınız ve aşk hayatınızda iyi iletişimde bulunacağınız günler. 19 Eylül’deki dolunay, bir seyahati gündeminize oturtabilir. Veya eğitim alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve kalbiniz boşsa 26-28 Eylül günlerinin olumlu enerjisinden faydalanmalısınız. Ay sonunda artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız.

* 8 Ekim’de aşk hayatınızda bazı sorumluluklarınız olabilir. Aşk hayatınıza bu kadar ciddi yaklaşmak sizi yorsa bile, yaşayacağınız şeyler sonucunda daha da olgunlaşacaksınız.

* 9 Ekim’de oluşan parçalı ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz. 21 Ekim’de Merkür aşk hayatınızda gerilemesine başlayacak. Eski aşklar, flörtler bu ay devreye girebilir.

* Kasım ayına aşk hayatılarınız, çocuklarınızla ilgili konularınız aktif olarak giriş yapacaksınız sevgili Yengeçler. 3 Kasım’daki Güneş tutulması, aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda hızlı olayları hayatınıza taşıyabilir.

* 22 Kasım iş, hizmet alanlarınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz.

* Aralık başında oluşan yeniay, iş, hizmet alanlarınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Yaratıcılık ve iletişim konularında harekete geçebilirsiniz.

* 17 Aralık ve sonrası bir olayın içyüzü ortaya çıkabilir. Kadersel etkilerle yüzleşebilirsiniz.

* 21 Aralık’ta Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. Kendinizi ve ilişkinizi 40 gün boyunca gözden geçirmelisiniz. Eskide kalmış olan ilişkiler devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla duygusal konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte evlenmeye kalkmayın.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More