Altın Yükseliyormu,Altın En Son Ne Kadar



Altın, haftalık kazanca hazırlanıyor
Altın günü ekside götürüyor olmasına rağmen hafta boyu Çin'den görüdüğü talep ile altı haftlık düşüş serisini sonlandırarak haftalık kazanca hazırlanıyor:

Altın günü ekside götürüyor olmasına rağmen hafta boyu Çin'den görüdüğü talebin Amerikan Merkez Bankası Federal Rezerv'den gelen tahvil alımının bu yıl içinde durdurulabileceğine dair işaretlerin doları destekliyor olmasına baskın gelmesi ile altı haftlık düşüş serisini sonlandırarak haftalık kazanca hazırlanıyor. Yen bazlı altın altın fiyatları rekor
krıarken platin ise Eylül ayından beri en iyi haftalık kazancına hazırlanıyor.

Spot altının onsu daha önce yüzde 0.3 kadar düşüşle 1,671.25 dolara gerilemesinin ardından Singapur'da yerel saatle 15.18'de 1,674.05 dolardan alıcı buldu. Kıymetli metal, geçtiğimiz hafta yüzde 1.1 yükselerek 2004 yılından beri en kötü haftalık kayıp serisini sonlandırdı. Fiyatlar dün 3 Ocak tarihinden beri en yüksek seviye olan 1,678.81 dolara değdi.

Altın Döviz Borsa canlı takip edin...
Amerikan Merkez Bankası Federal Rezerv'in açıklanan son toplantı tutanaklarından tahvil alım programının bu yıl içinde sonlandırılabileceğine dair işaretlerin gelmesinin ardından sert düşüşle 4 Ocak tarihinde ağustos ayından beri en düşük seviyeye gerileyen kıymetli metal verdiği kayıplara rağmen o günden bu yana yüzde 2.9 artış kaydetti. Külçe altının merkez bankalarının ekonomilerini desteklemek adına attıkları adımlar ve yatırımcının güvenli liman arayışı ile kazancını 12. yıla taşıdı.

Çin'den bu hafta gelen ihracat verisi ekonomik toparlanmaya dair yüzleri güldürürken emtiayı da yukarı çekti. Kasım ayı ihracat büyümesi yüzde 2.9 iken aralık ayı ihracatının Bloomberg medyan tahmini olan yüzde 5.2'yi aşarak ve oranını yaklaşık 3 katına katlayarak yüzde 14.1'e çıkması diğer emtia ile birlikte hareket eden altına destekleyici oldu. Güçlü dolara rağmen yönünü yukarı çeviren altının yükselişinde dünyanın en büyük iki altın tüketicisnden biri olan Çin'in yaklaşmakta olan Yeni Yılı'nın fiziki altın alımlarını destekliyor olmasının etkisi de mevcut.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More