PTTcell hizmete girdi



Mobil iletişim hizmeti sunmaya bugün başlayan PTT, PTTcell ile ilk yıl 1.5 milyon, ikinci yılın sonunda ise toplam 5 milyon aboneye  ulaşmayı hedefliyor.   PTTcell tanıtım toplantısında konuşan PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural, "PTT'nin eksik olan ikinci T'si telefonu tekrar kazanmak amacındayız. Bu yıl 1.5 milyon kullanıcıya, ikinci yıl ise toplamda 5 milyon kullanıcıya ulaşacağız" dedi.
    AVEA CEO'su Erkan Akdemir, teknik altyapısına destek verdikleri
PTTcell'e güvendiklerini söyleyerek, "GSM şirketleri  arasındaki bu rekabetten çekinmeyen PTT'yi aramızdan görmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
    Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımda toplantıda yaptığı konuşmada,iletişimin gelişmişlik göstergesi olduğunu belirterek, "Kapsama alanını genişletmek için altyapı kurarak bunu yüzde 100'e çıkarmayı amaçlıyoruz.
Bunun için çalışma başlattık. Para kazandıran bir proje değil, bir anlamda kamu hizmetidir. Bunu Evrensel Hizmet Fonunu kullanarak başlattık" dedi.
    Yıldırım, PTTcell'in 1.5-2 yıl içinde Türkiye'nin kırsal alanlarını da kapsamına alacağını bildirdi. Karayollarında uygulanmaya başlanan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) konusunda "kesinlikle süre uzatma yapılmayacağını" ifade eden Yıldırım, "HGS'de 1.6 milyon aboneye ulaştık. 1 Şubat'tan itibaren KGS kullanılamayacak, gişeler kaldırılacak...
Kartlarında kontörü olanlar ise 1 yıl içinde değiştirebilecekler" dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, PTT şubelerinde Pttcel hizmetinin verileceğini duyurdu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada: “Memleketin her yerindeki 4 bin 507 PTT iş yerinde Pttcell hizmeti sunulacak” dedi.


Pttcell mobil iletişim sektöründe 2 yıl içerisinde kullanıcı kapasitesini 5 milyona çıkartmayı hedefliyor.

Bakan Yıldırım yaptığı bir diğer açıklamada ise: PTT’nin yeni bir işe girdiği belirtilerek, amaçlarının milletin birbiriyle buluşması, erişebilir b,r ülke hedefini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.
Pttcell’in 2 yıl içinde Türkiye’nin kırsal alanlarını da kapsama altına alacağı belirtildi.

Peki Pttcell’in tarifeleri nasıl olacak?  

  • Her yöne 5 dakikası 30 kuruş
  • Pttcell'liler ile ayda 3000 dakika hediye 
  • Her yöne 600 dakika hediye

Nasıl Pttcell'li Olurum?

Pttcell’li olun; Pttcell’lilerle bedava, her yöne hesaplı konuşun!

Pttcell’lilerle 3000 dakika
Yurt içi her yöne 5 dakikası 30 Kuruş
SMS 30 Kuruş/Adet (Hesaplı SMS Paketi için tıklayınız.)
Standart İnternet 0,50 TL/100 kb (Hesaplı İnternet Paketi için tıklayınız.)

Ücretlendirme :
Aylık tek seferde en az 20 TL yükleme ile yukarıdaki fiyatlar geçerlidir.

Pttcell hattınıza TL yüklemelerinizi tüm PTT iş yerlerinden ve Pttmatik’lerden yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile 7/24 TL yüklemek için tıklayınız veya Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri’ni arayınız.

Detaylı bilgi için www.pttcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More