iPhone 5S Hakkında Herşey



iPhone 5 satılış sayısı şuanda dünya piyasasındaki telefon içerisinde zirvede bulunmakta. Bu hem Apple’ın hem de bundan önceki iPhone kullanıcılarının çok hoşuna gidiyor. Apple iPhone’un yeni reklamını yayınlaması itibariyle piyasada şok etkisi yarattı. Çünkü teknolojinin bu kadar gelişeceğine belki Apple yöneticileri bile inanamazdı.

Teknoloji sektörünün en popüler şirketi Apple’ın yeni iPhone modeline yönelik çıkan söylentilere her geçen yenileri ekleniyor.



Şimdi de şirketin yaz başında iPhone 5S modelini meraklılarıyla buluşturacağı belirtildi. Apple Insider sitesi, Mart ayında iPhone 5S'lerin üretimine başlanabileceğini öne sürdü.

iPhone 5S, iPhone 5’e benzer bir model olacak ama daha hızlı performans ve daha iyi dokunmatik algıya sahip olacak. Modelin fotoğraf çekme özelliklerinin de geliştirileceği ifade edildi.

PLASTİK iPHONE 5’LER

Yazın tanıtılacak yeni iPhone 5 modelinin ise mevcut telefonlardan daha ucuz olacağı ve daha altı farklı renkle plastik kasada satılacağı belirtildi.

Plastik kasalı iPhone 5’lerin 350 -450 dolar arasında bir fiyat etiketi olacağı belirtildi.

Apple'ın iPhone 5'in ardından iPhone 5S üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü bir süredir haberlere konu oluyordu. Şirkete yakın bir kaynak ise iPhone 5S'nin üretimine Mart ayında başlanacağını ve Haziran ayında sunulacağını açıkladı.

Eylül ayında satışa sunulan IPhone 5'in üzerinden çok zaman geçmeden Apple bu kez iPhone 5S için kolları sıvadı. StreetInsider'ın haberine göre iPhone 5S'nin üretimine en geç Mart ayında başlanacak ve yine en geç Temmuz ayında raflardaki yerini alacak.


iPhone 5'in gelişmiş bir modeli olması beklenen iPhone 5S'de batarya ömründe kayda değer bir iyileştirmenin yapıldığı düşünülüyor. 4.8 inç'lik Retina ekrana sahip olması beklenen cihazın tasarımının ise iPhone 5'e göre radikal bir fark taşımayacağı tahmin ediliyor.

Apple'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, iPhone 5 satışlarından umduğunu bulamayan şirketin iPhone 5S ile tekrar kitleleri harekete geçireceğini söyleyebiliriz.


iPhone 5 yeni çıkmış olsa da iPhone 5S için rivayetler şimdiden çıkmaya başladı. iPhone 5S’in rengârenk çıkabileceğinin açıklamaları geldi bazı kullanıcılardan. Bu kadar güzelliğe karşı bunu da başarabilecek olan iPhone ise daima beyaz ve siyah şekilde görücüye çıkıyordu. İlerleyen günlerde elbet bu sorulara Apple Inc. Yöneticilerinden açıklama gelecektir. O güne kadar bütün konuştuklarımız rivayet olsa da bazı gerçekler yok değil. Ekran boyutunun büyütüleceğini ve daha çok içerikle donatılacağı şuan da hemen hemen netleşmiş durumda. Rengarenk beklentisini ise Apple’ın umursayacağını ve kullanıcılarının karşısında iPhone 5S’te böyle çıkacağını sanıyoruz.
s11[1]

Zaten Apple iPod touchlarda renk çeşitliliğini fazlaca tutmuş ve kullanıcılarından aşırı olumlu yanıtlar almıştı. iPhone 5S bize göre mavi, pembe, gümüş ve yeşil renklerde kullanıcıya sunulabilir. Bu şekilde çıkan söylentilere ise şuan Apple şirketi sessiz kalıyor. Yanıtlayacağını beklediğimiz soruları ise öncelikle şöyle düşünebilir. iPhone 5S ekranı daha büyüyecek mi ve renkli tercihlere yer verilecek mi? Bunun cevaplarını şüphesiz gelecek günlerde Apple yanıtlayacaktır. Bizler yine yeraltı forumlarında ve bloglarda bu rivayetleri konuşmaya devam edeceğiz.




Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More