Coca-Cola Personel Alımı Yapıyor



1886 yılında keşfedilen içecek 1893’te bir Coca-Cola markasına dönüştürüldü. Dünyada 200’deb fazla ülkede içilen Coca cola Türkiye’de 47 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Firmanın sadece İstanbul’daki merkez ofisinden 3 milyar kişinin yaşadığı, 90 ülke yönetiliyor. Marka, Coca-Cola Meşrubat Pazarlama ve Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş. (Coca-Cola Türkiye) tarafından temsil edilir.
Coca-Cola Türkiye bünyesinde bilgi teknolojileri, finans, hukuk, insan kaynakları, kurumsal iletişim, pazarlama, teknik ve uluslararası operasyonlar gibi
fonksiyonlar bulunmaktadır. Coca-Cola Türkiye bünyesinde farklı lokasyonlarda açık bulunan pozisyonlarında değerlendirmek üzere çalışma arkadaşları arıyor. Coca-Cola Türkiye bağlantılı iş ve staj başvuruları için İş Başvuruları / Staj Başvuruları başlıklarına tıklayabilirsiniz. Coca-Cola İçecek en nitelikli iş gücünü bünyesine katmak ve yaşatmak için işe alım sürecini İnsan Kaynakları tarafından yürütüyor.
Coca-Cola ailesine katılmak ister misiniz?
Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki Coca Cola tesislerinde Üretim Mühendisleri, Teknik Servis Mühendisi, Muhasebe Yetkilisi, Ticari Pazarlama Uzmanı, Santral Operatörü, Kalite Güvence Mühendisi vb. farklı pozisyonlarda personeller aranıyor.
Siz de bu ekibin bir parçası olmak isterseniz Kariyer Fırsatları adımından açık pozisyonlarımızı inceleyebilir ve buradan başvuru yapabilirsiniz.
Coca-Cola iş başvuruları için çözüm ortağı olarak belirlediği Kariyet.net ile işbirliği yapmaktadır. Bu nedenle bu kanaldan yapılan bütün başvurular sadece Coca-Cola İçecek tarafından görülür, değerlendirilir ve saklanır
Coca-Cola İçecek bünyesinde bulunan fonksiyonlar; finans, hukuk, insan kaynakları, pazarlama, satış, tedarik zinciri direktörlükleridir. Coca-Cola İçecek bağlantılı iş ve staj başvuruları için www.cci.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Coca-Cola Genel İş Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz. 


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More