Odeabank Hangi Ülkenin Bankasıdır,Hülya Avşar Reklamı İzle



Son zamanlarda televizyon ekranlarında sıkça rastladığımız, Hülya Avşar’ın rol aldığı reklam filmi ile tanınmaya başlayan OdeaBank hakkında ayrıntılı bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

  Hülya Avşar’ın reklam filminde rol aldığı OdeaBank nedir?, OdeaBank kimindir?, OdeaBank hangi ülkeye aittir? diye merak edenler için; Odeabank, Lübnan merkezli Bank Audi’ye ait, 11 farklı ülkede hizmet veren güçlü bir finansal kurumdur. Türkiye’ye giren 49. banka olan kurum, aynı zamanda bölgenin en büyük bankalarından biridir.
Odeabank Şirket Profili

Odeabank, 15 Mart 2012 tarihinde kurulmuş bir anonim şirkettir. 20 Haziran 2012′de faaliyet izni almak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na başvuruda bulunulmuş, 2 Ekim 2012 tarihli karar ile Bankamıza faaliyet izni verilmiştir.
Bank Audi hakkında

Ana hissedarımız Bank Audi, merkezi Lübnan’da bulunan ve 11 farklı ülkede var olan bölgesel bir gruptur. Kurumsal, ticari, bireysel, yatırım ve özel bankacılık da dahil olmak üzere bankacılığın tüm birimlerinde faaliyet göstermektedir. 2011 Aralık sonu itibariyle konsolide aktifleri 28,7 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. 5 000′e yakın bordrolu çalışan sayısıyla Bank Audi Grubun hissedar tabanı, 2 500′ü aşkın hisse ve /veya Global Depo Sertifika sahibini kapsamaktadır. Global Depo Sertifikaları (GDR) hem Beyrut Menkul Kıymetler Borsası’na, hem de Londra Menkul Kıymetler Borsası’na kote olan Banka’nın Hisseleri Beyrut Menkul Kıymetler Borsası’na kotedir. Lübnan’ın en büyük bankası konumunda olan Bank Audi, bölgede faaliyet gösteren en büyük 20 banka arasındadır.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More