GÜLBEN ERGEN YENİ SAÇ MODELİ - GÜLBEN ERGEN SEN ALBÜMÜ - GÜLBEN ERGEN YENİ İMAJI



foto galeri,gülben ergen yeni imajı nasıl,gülben ergen yeni saç modeli,gülben ergen yeni albümü indir,gülben ergen sen albümü,gülben ergen dinle,gülben ergen galeri


Ünlü sanatçıların yaz için çıkarmayı planladığı single albüm çalışmaları devam ediyor, şanatçılar yaza damgasını vurmak isteyen şarkılarını albümlerini bir bir çıkarmaya başladılar, Yaz ayı için yaptıkları single albümlerin yanı sıra yaz imajları ile de dikkat çekmeye adlarından söz ettirmeye devam ediyor, bunlara eklenen en yeni isim ise Gülben Ergen.

Gülben Ergen yeni çıkardığı SEN adlı single albümü ile yaza merhaba dedi. Gülben ergen birde saç modelini değiştirerek imaj değişikliği yaptı. Gülben Ergen'in yeni albüm bilgilerini şarkılarını ve yeni imajı ile ilğili bilgileri yazımızda paylaştık.

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı’na verdiği pozlarda saçlarını kısalttığı ve hemen hemen yine eski saç rengini kullandığı belli oluyor. Sen adlı albümü ile hazırlıklar yapan Gülben Ergen bu imajı ile magazin haberlerinde ilk sıraya çıkmayı başardı.

Gülben Ergen Sen Albümü Şarkıları 

01-Gülben Ergen - Sen
02-Gülben Ergen - Sen ( Akustik Versiyon )
03-Gülben Ergen - Sen ( Yasin Keleş Versiyon )
04-Gülben Ergen - Sen ( Altay Ekren Remix )
05-Gülben Ergen - Sen ( David Saboy Remix)
06-Gülben Ergen - Sen ( Burak Yeter Remix )

İşte GÜLBEN ERGEN'in Yeni Saç Modeli 




0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More