iPhone 6 özellikleri Teknik özellikleri ve Fiyatı



iPhone 6 ne zaman çıkacak, iPhone 6 yeni özellikleri nedir, iPhone 6 video izle,
İphone 6, İOS 7 sürümü ile görünümü ile tamamen değişecek. Apple çıkacak telefonu hakkında henüz bilgi vermese de yeni çıkacak olan 7 sürümü hakkında tanıtım yaptı. Yapılan tanıtım ile anlaşıldığı gibi tasarım tamamı ile değişecek diye bildirildi. 
Apple 2013 ün son 3 ayında ya da muhtemelen 2014 başlarında iPhone 6 akıllı telefonunu piyasa çıkarmaya çalışıyor.Peki iPhone 5S çıkacak mı diye soranlara ise Samsung`un yolundan gideceğinin
sinyallerini verdi. Yeni iPhone 6`nın piyasaya çıkış tarihi ile beraber yeni özellikleri de sızdırıldı. İddialara göre iPhone 5 te kullanılan A6 işlemcinin çipi geliştirilerek A7 işlemci ile iPhone 6`da görücüye çıkacak. iPhone 6 wireless yöntemiyle şarj olabilecek. Kablo derdine son verecek, Diğer bir özelliği ise Halogram teknolojisi ile sanal kalavye olacak. Ayrıca Projeksiyon özelliği ile bir filmi veya videoyu siyah bir perde veya duvardan izlenebilecek.

Ayrıca bu cihazda 2012 yılının sonuna damgasını vuran Sharp teknolojisinin IGZO ekranı ile retina teknolojisinin bir arada kullanılacağı ve bunun yeni iPhone 6`ya daha şık, daha parlak ve daha net bir ekran kazandıracağı söyleniyor.Depolama alanının da 128 GB kapasitesine çıkartılacağı da iddialar arasında yer alıyor.
Telefondaki en ilginç özellik ise telefonu kullanan kişi telefondan belirli bir mesafe uzaklaştığında iPhone 6 sensörleri devreye girecek ve “beni burada unuttun” gibi bir sesli uyarı ile sahibini uyaracak.
Tabii ki Apple`in iPhone 6 sına karşılık Samsung o günlerde Galaxy S 4ü piyasaya sürmüş olacağı için artık Galaxy S 5 hazırlığı yapmaya başlamış olur.

Apple Inc., eski adıyla Apple Computer Inc., çok uluslu California merkezli tüketici elektroniği tasarımı, geliştirmesi ve satışı yapan, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar üreten bir şirkettir. En çok bilinen ürünleri Mac bilgisayarları, iPod müzik çaları, iPhone akıllı telefonu ve iPad tablet bilgisayarıdır. Bu ürünlerOS X ve iOS işletim sistemi ve bunlarla birlikte iTunes media uygulaması, Safari web tarayıcısı ve ayrıca iLife ve iWork gibi yaratıcı içerikler üretmenizi sağlayan uygulama paketleri içerir. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş, resmi olarak Apple Computer Inc adınıysa 3 Ocak 1977 yılında almıştır. İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) eki 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelmelerinden dolayı kaldırılmıştır.
Apple, Samsung'tan sonra dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi ve Samsung ve Nokia'dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisidir. Fortune dergsine göre Apple, 2008 yılında Amerika Birleşik Devleri'nin en ünlü markası haline gelmiş ve 2012 yılına kadar da dünya çapında bu ününü korumuştur.
2012 Kasım ayı itibariyle 14 ülkede 394 mağazasına, online Apple Mağazası ve iTunes Mağazası'na sahiptir. 2013 Ocak ayı itibariyle 414 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en büyük ikinci halka açık şirketi konumundadır. 29 Eylül 2012 tarihi itibariyle dünya çapında 72,800 tam-zamanlı, 3,300 yarı-zamanlı çalışanı vardır. 2012 yılındaki dünya çapındaki geliri 156 milyar dolardır.
Türkiye'deki disbiritörlüğünü Bilkom ve INDEX Bilgisayaryönetmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More