YENİ HTC BUTTERFLY S - HTC BUTTERFLY S İLE GELİYOR - HTC BUTTERFLY S ÖZELLİKLERİ



güncel,htc one,htc one butterfly s,htc one butterfly s,htc butterfly s ne zaman çıkacak,htc yeni butterfly s,butterfly s nedir,butterfly s kaç para olacak,yeni htc ne zaman çıkacak,htc yeni telefonunu çıkarıyor,htc den yeni buuterfly s geliyor,htc one yenisi olan butterfly skaç para olacak
HTC Yeni Modeli HTC BUTTERFLY S İle Geliyor...
Samsung'un S2, S3, ve S4 gibi tek model üzerinde geliştirerek ürettiği model serisini sürdürme akımına, HTC de katıldı, HTC kısa bir süre önce çıkardığı ve çok tutulan yeni telefon HTC ONE kısa sürede istenilen yere geldi ve en çok tercih edilen telefon oldu. HTC buna alışmadan HTC ONE serisinin yenisi olan HTC BUTTERFLY S ile yeniden gündemde.
İşte HTC BUTTERFLY S ile ilgili yazımız.
Geçtiğimiz yıl tanıtılan dünyanın ilk Full HD ekranlı telefonu olan fakat başarısız pazarlama ve tanıtımdan dolayı dünya çapında bu unvanı SonyXperia Z’ ye kaptıran HTC, uzunca bir aradan sonra çıkarttığı One modeli ile Full HD ekranlı telefonlar kategorisinde ekran kalitesi ile en önde yer almayı başarmıştı. Pazara tek başına bir tek telefon modeli ile kullanıcılara hitap etmenin çok zor olduğunu rakibi Samsung’ tan öğrenen HTC, uzak doğuda büyük başarı elde eden Butterfly modelini güncelleyip tekrar pazara sunarak bu büyük pastadan daha fazla pay almak istiyor.

Yeni telefonda Butterfly ismini devam ettiren HTC,sadece sonuna S takısı getirerek telefonun daha güçlü olduğunun altını çizmeye çalışıyor. HTC yeni telefonunda One modelinde olduğu gibi Snapdragon 600 işlemcisini kullanacak; fakat bu işlemci Galaxy S4’ ün Amerika LTE versiyonunda kullanıldığı gibi 1,9 Ghz de çalışacak. 2 GB Ram zaten üst düzey telefonlarda artık standartlaştı ve bu telefonda da 2 GB ram kullanılacak. HTC’ nin üst düzey telefonlarında kullanılmayan bir özellik olan harici Mikro SD kart bu telefonda kullanılabilecek. Arka kapağın çıkartılıp çıkartılmayacağı ve pilin değiştirilebileceği hakkında bir bilgi yok. Butterfly S’ te, One da kullanılan birçok yazılımsal özellikte olacak. Telefonun önünde yer alan 2 adet hoparlör ile BoomSound özelliğini bu telefonda da kullanan HTC, Ultra Piksel kamera ile birlikte HTC Zoe’ ya da yer vererek. Blinkfeed arayüzünü de Butterfly S’ e koyarak görselliği arttıran HTC, bir önceki modeldeki en önemli eleştiriyi göz önünde bulundurarak pil kapasitesini 1850 mah’ tan 3200 mah güce yükseltmiş.

Kısacası yeni Butterfly S global pazarda satılırsa 5 inç pazarında olmayan HTC’ yi diğer rakipleri ile aynı hatta tasarım anlamında daha da ileriye taşıyacak gibi görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More