Baymak Personel Alımı 2012




Baymak,müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak 45 yıldır üretim yapan bir şirkettir. Tepeören’deki 60.000 m2 lik alanda 2 üretim tesisi,600 kişinin üzerinde personeli ve Türkiye genelinde 1200′ü münhasır bayii,2100′ü aşkın satış noktası ve 250nin üzerinde yetkili servisi ile Türkiye’nin belli başlı üreticilerinin ilk akla gelen isimlerinden biri olmayı yıllardır sürdürmüş bir markadır.

Baymak, gelişen çağın yükselen hedeflerine cevap vermeyi kendine misyon


edinmiş ve genç yaş ortalamasına sahip yüzlerce çalışanı ile kaliteyi ön planda tutmayı amaçlamıştır.Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için 2012 yılında da Baymak personel alımına devam etmektedir. Servis teknisyeni göreviyle; Ankara,İzmir,Kocaeli,İstanbul Anadolu,İstanbul-Avrupa illerine personel alımı gerçekleşecektir. Ayrıca İstanbul Anadolu yakasına Baymak Çağrı Merkezi için müşteri temsilcisi unvanlı personel alımları da gerçekleşecektir.
 
 
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More