Samsung Galaxy’lere Android 4.0 güncellemesi gelmeyecek



Samsung’un fazlası ile ilgili gören Galaxy S ve Galaxy Tab’ları ile ilgili maalesef ki kullanıcılarını üzecek bir haberimiz var. Şöyle ki her iki cihazın da Android’in güncel sürümünü çalıştıramayacağı için her iki cihaz için de Ice Cream Sandiwch güncellemelerinin yayımlanmayacağı söyleniyor. Ayrıca Google’da Android 2.3 kullanıcılarının Android 4.0′a (Ice Cream Sandiwch) güncelleme yapabileceklerini söylemiş idi. Lâkin ayriyetten eklenen yazılımlar vs. derken maalesef ki bu güncelleme işlemi sanıldığından daha da zor bir hâle geliyor. Ve bu yüzden de Galaxy’ler için Ice Cream Candiwch güncellemesinin gelmemesini de normal karşılamak gerekiyor.

Samsung bu haberden sonra gelen tepkileri görünce, geri adım atmak zorunda kaldı. Güncellemeyi alan Nexus S ile benzer donanım ile gelen Galaxy S sahipleri özellikle bu karara çok sert tepki gösterdiler. Bir daha Samsung almam diyenler bile mevcut.
Samsung, Kore gazetelerinden Ajnews'a göre Galaxy S ve Tab modellerindeki canlılığı arttırmak ve kullanıcılarda oluşan hayal kırıklığını azaltmak için Android 4 güncellemesi hakkında tekrar düşüneceklerini belirttiler.
Samsung henğüz bu iki cihaz için tam bir güncelleme bilgisi ve tarihi vermedi. Belki de güncelleme gelmeyecek.

Yapılan açıklamada Samsung, Galaxy S ve ilk piyasaya çıkan Galaxy Tab'a Android 4.0 güncellemesinin gelmeyeceğini belirtti. Gerekçe olarak da Galaxy S ve Galaxy Tab'ın Android 4.0 için yeterli RAM ve ROM'a sahip olmadığı gösterildi. Android 4.0'ı bekleyen Galaxy S sahiplerinin umutları da sönmüş oldu.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi

1 yorum:

Samsung, Galaxy S ve Galaxy Tab cihazlarına Android Ice Cream Sandwich'e yükseltilebileceğinin müjdesini verdi.
Samsung, geçtiğimiz hafta hangi cihazlarının son Android sürümü Ice Cream Sandwich’e yükseltilebileceğini açıklamıştı. Listede Galaxy S’le Galaxy Tab’ın olmaması dikkat çekiyordu. Firma, ilerleyen günlerde konuyla ilgili açıklama yaparak bu cihazlardaki donanımın, Android 4.0 için yeterli olmadığını dile getirmişti. Yapılan açıklamanın ardından sayısı 10 milyondan fazla olan Galaxy S müşterileri, duruma itiraz etmeye başladı. Gelen tepkilerin fazlalığı üzerine Samsung geri adım attı. The Verge’in haberine göre firma, Galaxy S’i ve Galaxy Tab’ı yeni Android’e yükseltebilmek için elinden geleni yapacak.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More