Şifresiz SGK Hizmet Dökümü Sorgulama‏ Ekranı



 SSK, 15 Aralık 2011'den itibaren tekrardan bazı SSK Sorgulama'larını www.sgk.gov.tr web sayfasından şifresiz SSK Sorgulama yapılabilmekte. Ayrıca aşağıdaki ekrandan da şifresiz SSK Hizmet Dökümü ve SGK Hizmet Dökümü şifresiz sorgulaması yapabilirsiniz. SSK Sorgulama işlemleri e-Devlet üzerinden şifreli olarak sorgulanabildiği gibi SGK'nın internet sitesinden de aynı zamanda sorgulama yapılabilecek. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için SGK hizmetleri yeniden şifresiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Sorgu Ekranı İçin Tıklayınız:   http://app2.sgk.gov.tr/Esgm/Welcome.do

Adım Adım Şifresiz SSK Sorgulama

SGK'nın aldığı kararla SSK Sorgulama işlemleri ücretsiz sorgulanabilecek ancak eski SSK sorgulama'dan farklı olarak yine kişisel bilgilerin güvenliği amaçlı kişinin daha fazla kimlik bilgileri girilerek sorgulama yapılabilecek. Aşağıdaki SSK Sorgulama ekran görüntülerinde olduğu gibi birinci adımda TC Kimlik No, Baba Adı, Nüfus İl, Nüfus İlçe, Cilt No, Aile Sıra No, Doğum Tarihi ve Güvenlik bilgilerinin tamamını doğru olarak girmelisiniz.

Belirtilen kimlik bilgileri kimlik doğrulama sistemi tarafında doğrulanırsa bir sonraki ekranda SGK'nın ücretsiz sorgulama ekranlarına ulaşmış olacaksınız.

 Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Şifresiz SSK Sorgulama Ekranı


E-Devlet ve SSK Sorgulama Bilinmesi Gerekenler



  • Önceden SSK Sorgulama kayıtlarını, SSK'nın sitesinden her önüne gelenin görebildiği Sigorta Sorgulama kayıtlarımızı artık E-Devlet'imizin yüksey düzey güvenlik sistemiyle sadece ilgili kişi görebiliyor. SSK Sorgulama işlemleri E-Devlet üzerinde sanal klavye, numara gizleme ve https güvenlik sistemiyle TC Kimlik No ve E-Devlet şifresi girerek yapılabiliyor. Giriş yaptığınız E-Devlet SSK Sorgulama nerede diye telaş yapabilirsiniz. Devlet'imizin işlemleri haliyle kabarık, SSK Sorgulama yapabilmek için de sağ üst köşedeki arama alanına 4A Hizmet Dökümü yazdığınızda gelen ilk link sizi SSK Sorgulama bilgilerinize ulaştıracak.




  • E-Devlet Şifresi için TC Kimliğinizle PTT müdürlüğüne şahsen başvurmalısınız. Şifrenizi ilk aldığınızda PTT'ye 1 TL işlem masrafı ödüyorsunuz. Şifrenizi kaybetmeniz ya da unutmanız durumunda PTT'den her yeni şifre başvurusu için 10 TL ödeyeceksiniz. E-Devlet Şifre işlem masrafı haricinde herhangi bir yıllık ücret vb hiç bir ödeme yapılması sözkonusu değildir. Kişisel bilgilerinizin güvenliğiniz için, e-Devlet şifrenizi her üç ayda bir kendi belirleyeceğiniz yeni bir şifre ile değiştirmeniz gerektiğini unutmayınız.



  • E-Devlet SSK Sorgulama işlemleri alanında SSK Prim Sorgulama ve diğer SSK Sorgulama işlemlerinizi 4 A Hizmet Dökümü sorgulama başlığı altında sorgulayabilirsiniz.
    Bağkur Borç Sorgulama ve diğer Bağkur Sorgulama işlemlerinizi 4B Borç Durumu ve Emekli Sandığı Hizmet Dökümü ve diğer Emekli Sorgulama işlemlerinizi 4 A Emekli Ödeme Bilgileri sorgulama başlığı altında sorgulayabilirsiniz.
    SSK Maaş Sorgulama
    SSK Prim Sorgulama TC Kimlik No ile
    E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır Video'lu anlatım
    SGK İl Müdürlükleri
    SGK Tel : (312) 430 20 47
    İstanbul SGK İl Müdürlüğü Tel : (212) 252 05 00
    SSK Askerlik Borçlanması Nasıl Yapılır
    Çalıştığım işyeri sigortamı ödemiyor, ne yapmalıyım
    Erkek emeklilik yaşı nasıl belirlenir
    Emeklilik dilekçesi nasıl yazılır
    Doğum borçlanması kadınlarda emeklilik yaşını nasıl etkiler
    Eski SSK Sorgulama Sistemi

    SSK Sorgulama İşlemleri Hakkında
    Online SSK Sorgulama işlemlerinizden hangisini yapmak istiyorsanız ilgili linklerden biriyle SSK hizmet dökümleri, SSK prim sorgulamaları, ssk gün sorgulamaları, ssk maaş sorgulamaları ve diğer SSK E-Devlet SSK Sorgulama'ları için SSK Sorgulama Etiketler sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Hizmet dökümünüzün e-devlet üzerinden online detayı için SSK Hizmet Dökümüzü sayfasına giriniz. SSK prim sorgulama işleminizi tc kimlik no ile yapmak için SSK Prim Sorgulama TC Kimlik No ile linkine tıklayınız. SSK Sorgulama işlemlerinin tam listesini görmek için SSK Sorgulama sayfasını inceleyebilirsiniz. SSK Sorgulama işlemlerinizi TC Kimlik Numarası girerek sorgulamak için SSK Sorgulama TC Kimlik No ile sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.
    E-Devlet SSK Sorgulama
    E-Devlet üzerinde E-Devlet Kapısı'ndan giriş yaprak E Devlet SSK Sorgulama işlemlerinizi yapmak istiyorsanız nüfus cüzdanınız üzerindeki size özel kimlik no ve yine size özel kullanılabilen e-devlet şifresi ile E-Devlet SSK Sorgulama sayfasını ziyaret edebilirsiniz. SSK Sorgulama işlemleri gibi E-Devlet Sigorta Sorgulama işlemleriniz için de E Devlet Sigorta Sorgulama sayfasını inceleyebilirsiniz.
    SSK Sorgulama TC Kimlik No ile
    TC Kimlik No ile SSK Sorgulama işlemlerinizi yapmak isterseniz yine e-devlet şifrenizle e-devlet sistemine giriş yaparak e-devlet ssk sorgulama ekranlarında SSK Hizmet Dökümü, SSK Prim Sorgulama, Sigorta Sorgulama yapabiliyor olacaksınız. SSK Sorgulama TC Kimlik No ile için.
    SSK Hastaneleri
    SSK Hastaneleri sayfasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana gibi Türkiye'deki tüm illerdeki SSK Hastaneleri listesini il il, açık adres, telefon, fax gibi iletişim bilgilerine erişebilirsiniz. SSK Hastaneleri için.
    Hastane Randevu ve SSK Sorgulama
    SSK Sorgulama işlemleri gibi Hastane Randevu taleplerinizi de artık internet üzerinden online randevu sistemleriyle yapılabiliyor. Böylece sabahın kör saatinde hastane kuyrukları beklemeden gün ve saat seçerek Çapa Randevu, Vakıf Gureba Randevu, Samatya Randevu, Bağcılar Devlet Hastanesi Randevu sistemlerinden TC Kimlik No ile randevu alabileceksiniz. Özel ve devlet hastanelerinin internet üzerinden online randevu sistemlerine ulaşmak için. Online Randevu
    SSK Emeklilik Şartları
    E-Devlet SSK Sorgulama sistemini değiştirdiği gibi Yeni Sosyal Güvenlik yasası da SSK Emeklilik şartlarını değiştirdi. Yeni Sosyal Güvenlik yasasında nasıl etkileneceğiz, yeni SSK yasasındaki yenilikler! Emeklilik Şartları hakkında.

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Share

    Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More