Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı




T.C.
DOĞU AKDENİZ KALKINMA AJANSI
TR63 (HATAY, KAHRAMANMARAŞ, OSMANİYE)
Konu:İlan Metni 
DOĞU AKDENİZ KALKINMA AJANSI (DOĞAKA) PERSONEL ALIM İLANI
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) 25.02.2006 tarih ve 5449 sayıh Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; 1 (bir) İç Denetçi ve 1 (bir) Destek Personeli alımı yapılacaktır.
T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın merkezi Hatay olup, Ajansın faaliyet alanına Hatay,Kahramanmaraş ve Osmaniye illeri girmektedir. Bu nedenle, sınavda başarılı olanlar, bu illerden Ajansın uygun göreceği her hangi birinde çalışacaktır.

Başvuru Tarih ve Saatleri 09.01.2012-20.01.2012 tarihleri, 08:00-17:30 saatleri arasında
Başvuru Yeri Yavuz Sultan Selim Cad. Birinci Tabakhane Sok.No:20 Antakya/HATAY
Sınav Şekli Sözlü (mülakat)
Mülakata          Katılmaya          Hak Kazananların İlanı 27.01.2012
Mülakat Tarihleri 05.02.2012
Sınav Yeri Yavuz Sultan Selim Cad. Birinci Tabakhane Sok.No:20 Antakya/HATAY
Adaylar sınava giriş ve başvuru şartlarını www.kalkinma.gov.tr, www.hatay.gov.tr,www.kahramanmaras.gov.trwww.osmaniye.gov.tr                   internet  adreslerinden ulaşabilirler.Başvuru sırasında kullanılacak standart evraklara (EK-1 İş Talep Formu ve EK-2 Özgeçmiş) ve Ajans tarafından talep edilen diğer hususlara Ajansın internet sitesinden (www.dogaka.org.tr) ulaşılabilir.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More