Tüvtürk iş Başvurusu 2012




Türkiye’de en büyük periyodik araç muayane kuruluşu olan, Tüvtürk iş başvurusu, iş ilanları ve diğer duyurular için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, Tüvtürk insan kaynakları sayfasına bağlanabilirsiniz.

Tüvtük iş başvurusu, araç muayene işinde çalışmak isteyen takipçilerimizi yakından ilgilendirmektedir. Türkiye’de periyodik araç muayene konusunda yetkili tek kuruluş olan firma, uluslar arası standartlarda hizmet vermektedir. Muayene, ölçüm, tespit, tadilat gibi pek çok alanda faaliyet gösteren Tüvtürk, otomotiv sektöründe önemli bir yere sahiptir.


193 sabit ve 73 gezici istasyonda 3.500 personeliyle Türkiye’nin tamamında hizmet veren firma, yılda 6 milyon civarında aracın muayenesini, 1 milyon aracın ise egzoz ölçümünü yapmaktadır. Özelleştirme kapsamında özerk bir kuruluş haline gelen Tüvtürk’ ün muayene gelirlerinin bir kısmını 20 yıl boyunca devlet kasasına, her yıl kademeli olarak artarak gelir olarak eklenecektir.

Tüvtürk’ te görev yapacak personellerin, araç muayene teknik eğitimi almış olması gerekmektedir. Bu yüzden bilgili ve eğitimli bireyler yetiştirebilmek amacıyla Meb Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü ile personellerin teknik eğitimini sağlamak için anlaşma imzalanmıştır.
Tüvtürk insan kaynakları; eğitimli, çalışkan, disiplinli, sorumluluk sahibi, gelişime ve öğrenmeye açık, mesleki becerileri yüksek ve işine bağlı olan personelleri bünyesine katmaktadır. Tüvtürk’ e iş başvurusu yapmak isteyenler, firmanın resmi websitesinde bulunan insan kaynakları bölümündeki mail adresine cv’ lerini yolabilirler. Ya da illerinde bulunan Tüvtürk denetim ve muayene şubelerine başvurularını yapabilirler.

Tüvtürk
Adres: Büyükdere Cad. No.255 Nurol Plaza Kat: 17-18 34398 Maslak /İstanbul
Tel: 0212 366 99 00
E-Mail: info@tuvturk.com.tr
Tüvtürk insan Kaynakları için TIKLAYINIZ

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More