Ceza - Şener Şen TTNET Reklamı




Reklamlar devame diyor. Şimdi de Şener Şen, Binnur Kaya ve Olgun Şimşek, Ceza ile rap eşliğinde TTnet'ın hızı üstüne bir reklam gerçekleştirmişler. Türkiye’nin en önemli rapçilerinden Ceza, internet servis sağlayıcılarından TTNet’in “Mümkünlü” konseptli reklamlarının yeni konuğu oldu.

Şener Şen gibi Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından birinin yanı sıra Olgun Şimşek ve Binnur Kaya gibi çok önemli oyuncuların oynadığı bu reklam filminde Rap müzik dinleyicilerinin alışkın olduğu “battle” konsepti bulunuyor.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..







Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi

Şener Şen ile Ceza rap ttnet reklamı rap video izle TTnet reklam yıldızları Şener Şen, Binnur Kaya ve Olgun Şimşek bu sefer Ceza ile rap Ceza ttnet reklamı video izle, Ttnet rap reklam filmi izle, şener şen Ceza ttnet reklamı izle, olgun şimşek ... Şener Şen, Binnur Kaya ve Olgun Şimşek, Ceza ile rap eşliğinde internet servis sağlayıcılarından TTnet'ın hızı üstüne çekilen reklam filminde .

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More