TV8 OYUN BAŞVURU Formu



TV 8 ekranında başlayacak olan “Oyun” isimli yarışma ile hem eğlenecek hemde birbirinden değerli ödüller kazanabileceksiniz. ” Oyun isimli yarışma programı Türkiye’de ilk komedi ve reality show olma özelliğini taşıyor. Tv 8ekranında başlayacak olan OYUN isimli yarışmada doğaçlama oyun oynayarak ilk 5 yarışmacı arasına girmeye çalışacaklar. TV8 ekranında başlayacak olan Oyun isimli yarışmaya buradan başvuru yapabilirsiniz.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..





Türkiye’nin ilk komedi - reality show programı olarak byusta’nın yapımcılığını üstlendiği Alper MESTÇİ’nin yönettiği tv8 ekranlarında kendini gösterecek olan Oyun, 5 kişiyle oynanıyor…

Binlerce başvuru arasından zorlukla ilk 5’e kalan oyuncularımız, tam 1 hafta boyunca doğaçlama ağırlıklı oyunlarla izleyicinin karşısına çıkıyor ve kamera karşısına çıkana kadar ne yapacakları hakkında hiçbir fikre sahip olmuyor. Ekibin verdiği oyun direktiflerini o anda yerine getirmeye çalışan oyuncularımız birbirinden ilginç mizansenler yaratarak yeteneklerini sergiliyorlar.

Her gün sonunda birbirlerinin performanslarını değerlendirerek, haftanın son günü de birincilik için oynuyorlar. Ve “OYUN” o hafta birincilik ipini göğüsleyen para ödülünün sahibi oluyor. Ama ödül bununla da bitmiyor; her haftanın galibi büyük “OYUN” için 5. haftayı bekliyor ve o hafta birinci olan büyük ödülün sahibi oluyor.

Türkiye’nin en absürt, sıra dışı ve en sahici Oyun'u hafta içi her gün ekranlarınıza geliyor!
Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More