Bugün Ne Giysem Yarışması Final



Bugün Ne Giysem Final

Caner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan, tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, ”En Şık” seçilmek için yarıştığı 100 bin TL büyük ödüllü Bugün Ne Giysem Final Gecesi 30 Aralık 2011‘de WOW Convention Center’da gerçekleşecek ve Show Tv’den canlı yayınlanacak..

Bugün ne giysem final gecesinde Türkiye’nin en şık kadını, halk tarafından gönderilecek sms oylarıyla belirlenerek, kazanan yarışmacı, hem 100 bin TL’nin, hem de çok özel bir tasarım olan tacın sahibi olacak.

Bugün Ne Giysem Gala Gecesinde Kimler Olacak ?


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..






Sema Öztürk’un sunumuyla ünlü modacı Erol Al Bayrak defilesi, mankenliğe ara veren Tuğçe Kazaz, Hande Yener konseri, İvana Sert show, Finalistler, ünlü mankenler ve kareografisini Uğurkan Erez’in hazırlayacağı gecede bir de Bugün Ne Giysem yarışmasının eski jürilerden Nur Yerlitaş olacak..

 Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More