Tarkan öldü mü ?




Şu sanal dünya geldiğinden beri her yerde duyuyoruz bu öldü haberlerini. Bazen gerçek bazen hayal ürünü. Kişiler üzerinden oynanan hit kampanyasına bir kurban daha verdik dün akşam. Yanlış olmasın hemen düzeltelim. Tarkan ölmedi aslında. Sanal dünyanın kurbanı oldu sadece. Tarkan, twitter ‘ da dün trend oldu Tarkan öldü cümlesi ile. Tarkan trafik kazası geçirdi haberleri ile sanal dünyada karşılaşabiliriz şu günlerde. Ancak Megastarın yapım şirketi , böyle bir kaza yaşanmadığını ve böyle bir şeyin çok aptalca olduğunu söylediler.


Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Etiketler: Tarkan,Tarkan haberleri,Tarkan kimdir,Tarkan neden öldü,Tarkan öldü,Tarkan öldü facebook,Tarkan öldü mü haberi,Tarkan öldü twitter rkan,Tarkan haberleri,Tarkan kimdir,Tarkan neden öldü,Tarkan öldü,Tarkan öldü facebook,Tarkan öldü mü haberi,Tarkan öldü . Ünlü Şarkıcı Tarkan öldüğüne dair haberler... Son Dakika! Tarkan Trafik Kazası Mı Geçirdi? Tarkan Öldü Mü? Tarkan Trafik Kazasında Öldü Mü? Haberi

4 yorum:

Hocam bari www.blogesinti.com ' dan aldığını belirtseydin :)

hemen hemen her gün ünlü bir sanatçının öldüğü haberi özellikte twitter'dan hızlı bir şekilde yayılıyor. Megastar Tarkan içinde trafik kazasndan öldü gibi haberler çıkınca hayranları bir an panikledi. Bunu duyan Megastar'ın müzik şirketi böyle bir kazanın yaşanmadığını belirterek Tarkan'ın yurt dışında olduğunu belirttiler ve olayın hemen kapanmasını sağladılar.

bu sahte haberi zaten plak şirketi kendisi çıkartıyor

Sosyal ağlarda en son Münir Özkul'un öldüğü yönündeki haberlerin ardından şimdi de Tarkan'la ilgili haberler yer almaya başladı. Tarkan'ın trafik kazası geçirdiği ve hayatını kaybettiği haberleri hayranlarını bir an panikletti ancak bu haberi duyan Tarkan'ın müzik şirketi böyle bir kazanın yaşanmadığını belirterek Tarkan'ın yurt dışında olduğunu açıkladı.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More