Takım : Vatan Sana Canım Feda Filmi izle



Türk Deniz Kuvvetleri Petatlon takımı Atina düzenlenen bir yarışa katılmak için havaalanından uçağa binerlerken bir saldırıyla karşılaşırlar. Düzenlenen kurtarma operasyonu ile Petatlon takımı ve beraberinde 40 kişilik bir turist kafilesi zarar görmeden kurtulur. Takımda görevli Üsteğmen Kemal, yolculuk sırasında hayatını kurtardığı Lena adındaki Yunan kızla tanışır. Kızın atalarının 1924 yılındaki mübadelede Türkiyeden göç ettiğini de öğrenir. Kemalin Atinada kaldığı sürede ikili kısa süreli de olsa bir aşk yaşar; Kemal yeniden Yunanistan’a geleceğine söz verse de Türkiyeye dönünce SATa seçildiğini öğrenir.


Lenadan yeni görevi nedeniyle uzaklaşsa da Kemal İstanbula bir kaza geçirince bu sefer sevgilisi onu görmeye gelir. İstanbulda yeniden buluşan ikili Kemalin çağrıldığı özel görev nedeniyle yeniden hasreti tadacaktır.

1970li yıllardan bu yana Türk sinemasına büyük emek veren, Metin Erksan, Halit Refiğ, Atıf Yılmaz, Orhan Aksoy, Ertem Eğilmez gibi isimlerle beraber çalışan Sami Güçlünün son filmi olan yapım, yönetmenin sevdiği tarz bir aşk hikayesini de barındırıyor..

Vizyon tarihi: 30 Aralık 2011
Yönetmen: M. Sami Güçlü
Oyuncular: Sinan Albayrak, Turgay Başyayla, Osman Yıldırım, devamı.
uzun metrajlı film Türkiye . Tür: Aksiyon , Savaş filmi
Yapım yılı: 2011


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..







Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

Etiketler: Takım : Vatan Sana Canım Feda, Takım : Vatan Sana Canım Feda film fragmanı izle, Takım : Vatan Sana Canım Feda filmi, Takım : Vatan Sana Canım Feda hd film izle, Takım : Vatan Sana Canım Feda hd fragman izle

3 yorum:

TAKIM VATAN SANA FEDA filmini izleyemiyorum. hiç bir yerde bulamıyorum

Aynen kardeşim filmin künyesi her yerde var ama kendi yok filmi geçtim fragman bile yok ne iş anlamadım izleyen biri varmı acaba ???

Filmi bırak fragman bile yok künyesi her yerde var kendi yok acaba izleyen biri varmı bu filmi ????

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More