The Dark Knight Rises (2012) (Batman 3) Filmi İzle



Son yıllarda yaptığı filmlerle en çok beğenilen ve takip edilen yönetmenlerden Christopher Nolan'ın son filmi The Dark Knight Rises'ın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte film hakkındaki söylentiler de artmaya devam ediyor. Bu söylentilerden yazının ilerleyen bölümlerinde bahsedeceğiz ama öncelikli olarak filmin birkaç özelliğinden ve oyuncu kadrosundan bahsedelim.

Filmin 20 Temmuz 2012 tarihinde vizyona gireceğini belirtelim. Ayrıca film, yönetmenin son filmi "Inception"da olduğu gibi IMAX olarak da vizyona girecek.

Resmi Afiş
Filmin oyuncu kadrosunda Christian Bale (Bruce Wayne/ Batman), Anne Hattaway(Kedi kadın), Tom Hardy (Bane), Gary Oldman (Jim Gordon), Marion Cotillard (Miranda Tate), Joseph Gordon Lewitt, Michael Cane ve Morgan Freeman (Lucius Fox) gibi birçok ünlü yıldız yer alıyor.


Filmin müzikleri de dünyaca ünlü müzisyen

Hanz Zimmer tarafından yapıldı. Hanz Zimmer'in Karayip Korsanları, Aslan Kral, Inception ve Batman Begins gibi filmlerin müziklerimi yaptığını da belirtelim.


Filmin yayınlanan resmi posterinde Gotham'ın yıkılışı gösteriliyor.(yan tarafta)


Bir diğer ilgi çekici afiş ise üçlemenin tüm afişlerini bir araya getiriyor.(AndrewSS7 tarafından)


Filmden ilk fotoğraf ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı. (Yan tarafta)



İlk Fotoğraf
Ayrıca filmin içerdiği sahneler hakkında da bazı bilgiler basına sızdırılmış bulunuyor( Warner Bros'un işleri:))



Carnegie Mellon Üniversitesinin haberine göre filmde, büyük bir patlama, silahlı çatışma ve tehlikeli araba sürüş sahnelerinin olduğu söyleniyor. Ayrıca bir motorsikletin binanın 4. katının lobisine girip oradan 5th Avenue'ye düştüğü bir sahne de bulunuyor.



Filmin orjinal fragmanı 1dakika 36 sn sürüyor. fragmanın ilk bölümlerinde ilk filmlerden sahneler yer alıyor ve ilk filmde Ra's Al Ghul'un efsane olmakla ilgili söylediklerini tekrardan hatırlıyoruz. (If you make yourself more than just a man, if you devote yourself to an ideal and if they can't stop you, you become something else entirely, a legend) Bir sonraki bölümde Müfettiş Gordun'ın Batman'ın tekrar geri gelmesi gerektiğiyle ilgili sözleri yer alıyor. Fragmanın son bölümünde ise tahminim Batman'in Bane ile karşı karşıya geliyor ve bu görüntünün arka planında silahlı birisi gözüküyor(onun kim olduğunu kestirmek oldukça güç, ama tahminlerinizi bekliyorum:)





Kimi bazı söylentilere göre ise filmin "Man of Steel" ve ayrıca Superman" filmleriyle bağlantılı olabileceği söyleniyor. Batman'in Gotham'ıyla Superman'in dünyalarının aynı yer olabileceği konuşuluyor.





Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi

The Dark Knight Rises izle full izle hd izle The Dark Knight Rises izle türkçe dublaj izle full hd izle The Dark Knight Rises izle HD izle The Dark Knight Rises izle he Dark Knight Rises izle full izle hd izle The Dark Knight Rises izle türkçe dublaj izle full hd izle The Dark Knight Rises izle HD izle The Dark The Dark Knight Rises 3 türkçe dublaj izle - Batman 3 full izle filmini izle.The Dark Knight Rises 3 türkçe dublaj izle - Batman 3 full izle online izle,The Dark Efsanevi filmin 3. olan The Dark Knight Rises 20 temmuz 2012′de ... Etiketler:The Dark Knight Rises 3 full izle, The Dark Knight Rises 3 hd izle, The Dark

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More