Kollarda Çıkan Yağ Bezeleri



Yağ bezesi biliniği vucüdün her bölümünde oluşum gösterebilirler.Bunların başında kol ve dirseklerde oluşan yağ bezeleri.

Kolda çıkan yağ bezesi çeşitlilik gösterir fakat genel itibariyle bu bezelere lezyona nodül denir.Yağ bezesi gibi bunlarında bir çoğu zararsız olur.
Kolda veya dirsekte oluşan yağ bezelerini mutlaka kontrol edilmeli bir büyüme olursa yada ağrılı bir hal alırsa ortapedi uzmanına gösterilmesinde yarar var.Kesinlikle sıkılmamalı
ve ev ortamında çıkarılmaya çalışılmamalıdır.
Yağ bezelerinin oluşumu
Lipom (yağ bezesi) genellikle deri ile kas dokusu arasında bulunan yavaş büyüyen yağ hücrelerindenyoğun doku ile oluşmuş olan kitlelerdir. Genellikle muayene ile mobil ve hassas olmayan kitlelerdir.
Lipomlar her yaşda ortaya çıkabilirler ancak genellikle 20-40 yaşları arasında sık görülür.
Yüzde oluşan yağ bezeleri
Yüzdeki yağ bezelerinin büyüyüp küçülmesi tamamen dış etkenlere bağlıdır. Yani yüzdeki yağ bezeleri sürekli olarak elleriniz tarafından kurcalanırsa yoğun bir şişlik ve ağrı gözlenebilir. Yüzde görmüş olduğunuz bu yağ bezelerinin kist olma ihtimali de olabileceği için de yağ bezi ve benzeri hiçbir belirtiye dokunmamalısınız.
Yüzdeki yağ bezeleri doğal yöntemlerle geçmesi imkansız denilebilecek kadar azdır. Yüzdeki yağ bezeleri en iyi çözümü bir doktora giderek, kendisinin vermiş olduğu antibiyotik hap ve antibiyotik krem ile kolayca kurtulabilirsiniz. İlaç tedavisiyle yüzdeki yağ bezleri yaklaşık olarak 1 ile 2 hafta arasında tamamen kaybolacaktır.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler
Şununla etiketlendi:dirsekte beze, dirsekte kist, dirsekte yağ bezesi, kol da beze, kol dirsekte beze, kolda çıkan bezeler, kolda beze, kolda oluşan beze, kolda oluşan bezeler, kolda yağ bezeleri, kolda yağ bezesi, koldaki bezeler, koldaki kist, koldaki y glar ıcin, koldaki yağ bezeleri, koldaki yağ bezesi, koldaki yağ bezesi nasıl geçer, koldakibezeler, kollarda oluşan beze, kollarda yag bezesı, kolumda beze var, vücutta çıkan yağ bezeleri, vucudun icindeki beze, yağ bezesi bitkisel çözüm, yüzdeki yağ bezeleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More