3 Adam’ın Yeni Tv Dizisi Hangi Kanalda Saat Kaçta Ne Zaman?




Star Tvdeki show programları sona eren 3 Adam Eser Yenenler Oğuzhan Koç ve İbrahim’in yeni dizisinin adı konusu oyuncu kadrosu,yayın kanalı-günü-saati,Fragmanı. .3 Adam’a büyük bir sürpriz yaparak programa katılan Acun Ilıcalı, izleyenlere muhteşem bir haber verdi. 3 Adam ve Murat Boz yeni sezonda yepyeni bir dizi projesiyle TV8′de izleyenlerle birlikte olacak….
25 ocakta Star Tvde son kez yayınlanan ve yeni bölümlerinin Tv 8′de yayinlanacağı bildirilen 3 Adam’dan bir başka sürpriz de yeni başlayacakları dizi projesi..
Bu diziyle ilgili net bir bilgi yok ancak Acun’un kanatları altında olacakları ve Tv 8′de yer alacak olması kesin gibi.
Dizinin başlama tarihi,yayın kanalı,günü ve saati,formatı diğer oyuncularıyla ilgili detaylı bilgileri netleştikçe sayfamızda bulabilirsiniz. .
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More