Kardeş Payı Dizisi İzle



Ali & Feyyza & Metin
Star TV ekranlarının yeni komedi dizisi olan “Kardeş payı” izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde güldüren ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir yer alıyor. Kardeş payı dizisinin yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstleniyor, senaryosu Selçuk Aydemir, Çağlar Yurt, Onay Durgun, Murat ve Emrah Kaman kardeşler tarafından yazılıyor.

Kardeş payı dizisinin konusu


Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan emekli mühendis Tahsin efsane üçlüye ithafen üç çocuk yapıp adlarını Metin, Ali ve Feyyaz koymayı planlar. Herşey yolunda giderken üçüncü çocuk kız olur. Mecburen ismini Feyyza koyar.

Çocuklar okula gitmeye başladıklarında yaz aylarında Tahsin oğulları Metin ile Ali’yi meslek öğrenmeleri için su tesisatçısının yanına çırak olarak gönderir. İyi kötü bir para kazanıldığını görüp kardeşler okumayı bırakırlar ve su tesisatçısı olurlar. Eve para getirdikleri söylenemez.

Kız kardeşleri Feyyza evin geçimi sağlayan tek kişidir.

Metin ile Ali mucitliğe soyunurlar. Dünyayı kurtaracaklarına inana kardeşleri kimse ciddiye almaz. İkilinin icadı zamanla çalışmaya başlayınca tüm dengeler değişir…

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan İşler Güçler dizisinin yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir icatçı kardeşleri canlandırıyorlar. Behzat Ç. dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Seda Bakan mucitlerin kız kardeşleri rolündedir. Ayrıca yayından kaldırılan Kelime oyunu’nun başarılı sunucusu Ali İhsan Varol‘u bu dizide kötü adam olarak izleyeceğiz.



Tüm oyuncuların listesi ise aşağıdaki gibidir:

Ahmet Kural (Metin)


Murat Cemcir (Ali)

  • Seda Bakan (Feyyza)
  • Rıza Akın
  • Ayşe Kökçü
  • Şinasi Yurtsever
  • Ali İhsan Varol
  • İpek Yaylacıoğlu
  • Berfu Öngören
  • Korhan Herduran
  • Nazlı Tosunoğlu
  • Sadık Gürbüz
  • Fulden Akyürek

Daha fazla detay önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Kardeş payı dizisi ne zaman başlıyor?

Kardeş Payı dizisinin çekimleri Kandilli’de yapılıyor. Dizinin Şubat ayında yayınlanacağı duyuruldu.

Kardeş Payı 1.Bölüm Fragmanı


Kardeş Payı Setinden Derlenmiş İlk Görüntüler


Ahmet Kural,Murat Cemcir ve Seda Bakan'dan Özel Röportaj


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More