Juventus Trabzonspor Maçı izle



20 Şubat 2014 Perşembe Günü Juventus ile Trabzon Arasında Oynanacak Olan UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Oynanacak Haberi Olan var mı, Juventus – Trabzon Maçını Bende İzlemek İstiyorum Canlı Yayını Kim Veriyor, Tam Olarak Saat Kaçta Başlıyor Bilen Biri Söylesin..
Trabzonspor ilk maçında 20 şubatta İtalyan ekibine konuk olacak; 2. maç ise 27 şubatta Trabzonda.

20 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE
JUVENTUS – TRABZONSPOR UEFA AVRUPA LİGİ 2.TUR
Canlı Yayın : STAR TV
Saat : 20.00
….
27 ŞUBAT 2014 PERŞEMBE
TRABZONSPOR – JUVENTUS UEFA AVRUPA LİGİ 2.TUR
Canlı Yayın : STAR TV
Saat : 22.05


Juventus ile Trabzonspor Takımları Arasındaki 2013-2014 Sezonu UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 1. Karşılaşması Juventus Stadium’da, 20 Şubat Tarihinde Oynanacak.
Maçı Saat 20:00 dan İtibaren Ntv Tarafından Canlı Olarak Yayınlanacaktır. Ayrıca Maçı Saat 20:00 dan İtibaren Radyo 1 den Naklen Dinleyebilirsiniz.
Trabzonspor İtalyan Takımlarıyla Daha Önce 12 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 5 Beraberlik ve 4 de Mağlubiyet Aldı. Ekibimiz Bundan Önceki Turda (Gruplarda) İtalyan Lazio İle 2 Maç Yapmıştı, İkiside Berabere Sonuçlanmıştı.
Juventus ise Türk Takımlarıyla Daha Önce 8 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 3 Beraberlik ve 2 de Mağlubiyet Aldı. Önceki Turda (Şampiyonlar Ligi Gruplarda) Galatasaray İle 2 Maç Yapmıştı. İtalya’da Berabere Kalmış, İstanbul’da Mağlup Olmuştu.
 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle v

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More