Çılgın Dersane 3 Filmi İzle




İlki 2007 yılında gösterime giren ve ilgiyle karşılandıktan sonra ikinci bir filmle seriye dönüşen Çılgın Dersane, serinin üçüncü filmiyle karşımıza çıkıyor. Filmde bu sefer sadece öğrenciler arasındaki çılgın arkadaşlıklara tanık olacağız. Filmin yönetmenliğini ise Kamil Çetin’in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda ise Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazer, Ozan Aydemir, Okan Karacan ve Zeynep Aktuğ’un yanı sıra Uçer, Buket Kahraman, Boğaç Aksoy, Ahmet Kayakesen , İrfan Arslanhan ve Ozan Güler gibi pek çok genç ve yeni isim yer alıyor.



17 Ocak 2014
2014 - Türkiye
Komedi
Faruk Aksoy,  Kamil Çetin
Paşhan Yılmazel ,  Ozan Aydemir ,  Duygu Çetinkaya ,  Okan Karacan ,  Mustafa Topaloğlu
Şafak Güçlü ,  İrfan Saruhan
Servet Aksoy

Film Özeti

Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar. Bu arada karşı dersanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu deneyerek, yalanlar söylemekten hiç çekinmeyeceklerdir.
Komedi, aşk, karşılıklı oyunlar, dans ve gençlik dolu olan filmin senaryosunu İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü birlikte yazdılar. Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği ve çekimleri Antalya’da yapılan Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.



Dersaneler arası müzik yarışmasında Özlem Dersanesi ekibimiz Antalya'da bir otelde konaklamaktadırlar. Dersaneyi temsilen katılacak olan Ali aniden hastalanır. Yarışma dışı kalmamak için kolları sıvayan öğrenciler hemen yeni bir temsilci arayışına girerler. Bu sırada otel çalışanı olan Zeynep dikkatlerini çeker. Bir yandan onu yarışmaya hazırlarlarken, hastalanan Ali'yle aralarında bir aşk filizlenir. Bir yandan da yarışmada rakip oldukları dersanenin öğrencileri de, kazanabilmek için kahramanlarımızın önüne her türlü engeli çıkarmaya da kararlıdırlar.
Beyazperde.com Eleştrisi:
Serinin ortaya çıkış amacı neyse devam filmleri de o minvalde ilerliyor. Çılgın Dersane ismi bir film çekelim de adı ne olursa olsun şeklinde uydurulmuş, milleti bir "amaç" adı altında topluyormuş gibi gösterip sadece içi boş bir eğlence gösteren bir film Çılgın Dersane ve devamı… Tabii seri gelip üçüncü filme dayandıysa kameranın gösterdiklerine, anlattıklarına bakmak lazım. Her şey afişten çok belli ediyor zaten kendisini, "size bol bol çıplaklık sunacağız"! Servet Aksoy’un yapımcı, Kamil Çetin’in yönetmen olduğu filmde dershanelere pek fazla anlam yükleme heveslisi bir durum var. Öyle ki bu kez bütün dershaneler bir ses yarışmasına hazırlanmak için yine sahile akın ediyor. Akın ettikleri anda da anlamsız danslar eşliğinde gözümüze sokulan vücutlarla karşı karşıya kalıyoruz. Film baştan tavrını net koymuştu, burada da devam ettiriyor, ‘bizde anlam yoktur, sadece vücut vardır’ diyor. Zaten filmdekilerin de bunu taktığı yok, herkes gayet güzel rolünü kıvırıyor. Ortada sadece kıvırma olunca konu da yok tabii, sadece varmış gibi yapılan iyilik ve kötülük var. Seksenlerde Amerikan video piyasası için çekilen filmler vardı, Çılgın Dersane için bu filmlerin çakması diyebiliriz çok rahat!..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More