Haydar Dümen' sorulan en komik soru ve yanıtları



Haydar DÜMEN'e sorulan soruların ilginç olanlarını birisi derlemiş. İnanılmaz komik. Buyurunuz...

Sevgili Hocam, köşenizi okumadan duramıyorum. Posta Gazetesi’ni elime aldığımda manşete bile bakmadan sayfanızı açıyorum. Okudukça yerlere yatıyorum. Hocam yazdıklarınız karşısında hayrete düşüyor, kendimi fazla sıradan buluyorum. Kantarın topunu iyice kaçırdım, yazılarınızın Top 10’larını falan hazırlıyorum. Normal mi? Başkasının müşkülüne hem gülüyor, hem de suçluluk duyuyorum. Gelen sorular kadar, hatta bazen daha çok, sizin cevaplarınıza, yorumlarınıza gülüyorum. Dr. Haydar Dümene mail yada mesaj yoluyla sorularınızı soru@posta.com.tr adresinden iletebilirsiniz. Posta gazetesinin deneyimli yazarı Haydar dümen okurlardan gelen ilginç sorulara
komik üslubuyla cevap vererek fenomen haline gelmiştir.Üroloji doktoru haydar dümenin sitesi www.haydardumen.com'dur.
Birkaç soru da benim aklıma geldi lütfen bana da yol gösterin: Şişme bir kadına aşık oldum, acaba çıkma teklif etsem mi? Kız arkadaşımı feysbukta pokeledim, hamile kalmış mıdır? Kızlık zarını diktirsek, düğünde oynarken bozulur mu? Hocam, modern zamanlarda seks bu mudur? Mudur?

1. YÜZÜK VAJİNAMDA KALDI
Haydar Hocam yardım edin. 29 yaşında evli kadınım, önceki gün evde tek başıma mastürbasyon yaptım. Sonra fark ettim yüzüğüm parmağımda değil. Akşam sancı başladı. Eşim ilişki istiyor, ben kaçıyorum. Şimdi ne yapacağım?
CEVAP: Sevgili okurum. kesinlikle vajinada kaldı. Ilık su ile çıkar. Gerekirse sıcak su dolu leğenin içine otur. İçine vazelin sık, biraz ıkın, zıpla, o kendiliğinden düşer. (17 Aralık)
2. PREZERVATİF YERİNE ÇORAP KULLANDIK
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?
CEVAP: Ne biçim şey bu? Yaşadıklarınız gerçekten tehlikeli ve psikolojik açıdan yıpratıcı. Çoraplarını her gün yıkıyor musun, bari oradan teselli bulayım. Sorduğun soruya ben değil yukarıdaki karışır. Çünkü çorabın gözenekleri fazla. Nasıl bir çoraptı? Yün çorap mı, naylon mu, pamuklu mu?
3. EŞİM KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRDİ
40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor ayda-yılda bir görüşüyoruz. Geçen yıl ona dert yanınca, Almanya’dan bana kendininkine benzer bir alet getirdi. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Eşime soramıyorum, bunu nasıl tamir ettirebilirim?
CEVAP: Değerli okuyucum bu vibratör konusuna ben sıcak bakıyorum. Kimseye bir zararı olmayan bu tatmin yoluna evet diyorum. Gelelim çalışmamasına. Önce pilini değiştir. Yine çalışmıyorsa miadı dolmuştur. Ola ki Çin malıysa! Eşine yaz, yenisini yollasın.
4. SÜPÜRGENİN SAPI ZARIMI BOZMUŞ MUDUR?
23 yaşında genç kızım. Akşam eve gelirken otobüse bindim. Yer olmadığı için ayaktaydım. Birinin elinde saplı süpürge vardı. Otobüs sallanınca sapı sert bir şekilde cinsel organıma denk geldi. İç çamaşırımda kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?
CEVAP: Sevgili yavrum, senin süpürge sapını literatürüme ekledim. Süpürge sapıyla olanını ilk defa görüyorum. Korkma, kızlık zarın duruyor. O kanama başka nedendendir.
5. VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLER
8 yıllık evliyim, çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı, en sonunda bir yaşlı teyze bulduk. 150 çifti çocuk sahibi yapmış. Özel bir iksirle vajinama rakı koyacakmış. 300 lira alıyor. Ne dersiniz?
CEVAP: Yanar, yavrum yanar. Rakıda yüzde 45 alkol var. Sevgili okurum onun aklı var da sizinkisi nerede? Sen kadına şart koş: Sana yok yakmaz derse, önce sende deneyelim, eğer yakmazsa ben sana 500 vereyim de.
6. AYAĞINA BOŞALDIM HAMİLE KALIR MI?
15 yaşında gencim, kız arkadaşımın ayağına boşaldım. İç çamaşırını çekerken spermler bulaştı. İkimiz de çok korkuyoruz, sizce kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi?
CEVAP: Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun? Ayak fetişisti misin, yoksa tepişiyor muydunuz? Bakalım daha neler duyacağız. Kızım şimdi sözüm sana: Madem ayağına boşaldı git yıka, sonra giysene kıyafetlerini.
7. ELLERİM MASTÜRBASYONDAN MORARIYOR
Hocam, ben günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sonrasında ellerimin derisi kupkuru oluyor, morarıyor. Acaba mastürbasyonla mı ilgili?
CEVAP: Yavrum morarmaz mı? Sen böyle gidersen yaşlandığında derin saydamlaşır. Sen söz dinle, elinin de, damarının da ruhunun da rengini bozma. Morartma, mastürbasyonu haftada ikiye indiriver.
8. EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM
28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?
CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?
9. ALTI BARDAK BALLI SÜT İÇİYORUM
Hocam turizm bölgesinde tezgahtarım. Günde 6 bardak ballı süt içiyorum. Güzel müşteri gördüğüm zaman kendimi tuvalete zor atıyorum. Ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardımcı olun
CEVAP: Değerli okurum afiyet olsun be! Delik bi su kabına benzedin, yukarıdan giriyor, aşağıdan çıkıyor. Olan Türkiye’nin ekonomisine oluyor. Tüketiyorsun, üretemiyorsun. Ben ne yapayım be oğlum. Allah herkese akıl fikir versin. Elimizden bir şey gelmiyor.
10. İKİ KEZ KAN GELMEMİŞTİ
22 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla daha önce iki kez ilişkiye girmeme rağmen üçüncü sefer benden bir miktar kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?
CEVAP: Gitti yavrum gitti, galiba gitti. Kızlık zarın sana veda etti. Cinsel birleşmenin yolu açıldığından sağlık açısından yararlı bir durum. Ama doğayla, toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Evlenmeyecekseniz biraz daha dikkat ve önlem!
YILIN EN İNANILMAZ 5 SORUSU
5. Bir arkadaşım fazla mastürbasyonun sağırlığa neden olduğunu söyledi. Haftada 4 yapıyorum, hocam sizce sağır olur muyum?
4. Kendimi tutamayıp sevgilimin yüzüne boşaldım. Kulağına sperm kaçtı. İki gündür duyamıyor, kulak zarı yırtılmış olabilir mi?
3. Cinsel organı limon suyuyla yıkamanın faydalı olduğunu duydum. Daha gergin ve pürüzsüz yapıyormuş. Doğru mu, bir aydınlatın
2. Bizim köyde prezervatif satılmıyor. Oğlanın sünnet düğününden kalan balonları kullanıyoruz. Acaba bir zararı olur mu?
1. Erkek arkadaşımla yeni tanıştık. Bana bir hap verdi ve hamile kalmazsın dedi. Adet görmüyorum. Hamile olma riskim var mı?
NE DERTLER, NE SIKINTILAR VAR
18 yaşında genç kızım, mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor.
İlişkiye girmediğim zaman nereye dokunsam elektrik çarpıyor.
Penisim giderek küçülüyor ve inceliyor.
Şu anda 22 santim, cinsel organım gün geçtikçe uzuyor.
Sevgilim bakire, birlikte olacağız ama beni kan tutuyor.
İddia oynuyorum, kazandığım günlerde performansım düşüyor.
Sevgilimle ayakta alıştık. Yatınca tatmin olamıyoruz.
23 yıllık evliyim, her boşalmamda sol gözüme ağrı giriyor.
Her boşalacağım sırada kahkaha atıyorum, bir açıklaması var mı.
Otobüs sarsıldıkça ereksiyon oluyorum. Yolculuklar ıstıraba dönüştü.

5 kez evlendim eşlerim ölüyor

60 yaşındayım, 5 evlilik geçirdim. Eşlerimden 3’ü gerdek gecesi vefat etti. İki tanesi de 1 aya kalmadan öldü. Yeni evlendim ama son karım da ölürse? Ne yapabilirim?

CEVAP: Azrail’in kankası! Ecelin faizsiz bankası. Bu gidişle yan yana gelmez gömleğinin yakası. Bir ömürde beş ölü, sen kimin dölüsün, kimin dölü? Ya sen ne diyorsun? Altıncıya da yeni bir pasaport mu hazırlıyorsun? Her neyse. Gel kulağıma söyle. Bu işin doğrusu nedir? Haa... Haaa... Olmaz, böylesini duymadım. Seni de adam yerine koymadım. Fırsat bu fırsattır diye fasa fisolarını bana dinletme. Senin kadınlar da maşallah korkusuzmuş. Hepsi de ölümüne kucağına oturmuş.


Oral seksle 3 ayda 25 kilo verdim

3 ay önce 95 kilo bir kadındım. Çeşitli diyetler yaptım, zayıflayamadım. Eşimle oral seks yapmaya başladıktan sonra 3 ayda tam 25 kilo verdim. Oral seksin zayıflamamda etkisi var mı?

CEVAP: ‘Üzümünü ye, bağını sorma.’ Ne mutlu sana! Zayıflamaya devam! Bir yandan zevk almak, bir yandan da kilo vermek... Böylesi dostlar başına! İster misin bu mektubu okuyan bütün kilolu kadınlar akşam kocalarının gelmesini dört gözle bekleyip uygulamaya başlasınlar. İşte o zaman seyreyle gümbürtüyü! Oral seksle 25 kilo verme olayına aklım yatmıyor! Eğer doğru söylüyorsan, hemen bilim adına bir teşhis koyayım: Eşinin o bölgesinde senin metabolizmanı çalıştıran bir şey var. Hadi onu bir buluver de ambalajlayıp satalım. Dr. Mehmet Öz’ün ününden daha fazla ün kazanırsın. Gerçekleşirse beni de unutma. Yüzde 1 payını da bana ayır.
Sevgilim üst üste 8 prezervatif taktı

21 yaşında kızım. Sevgilimin penisi çok küçük. 8 prezervatifi üst üste takıp öyle birlikte oluyoruz. Son ilişkide 2’si içimde kaldı. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, olabilir. 8 prezervatif yerine 2’si de yeterdi. İkisinin arasına dolgu maddesi koyardınız!!! Mesela alçı. Bana bak sakın ciddiye alma. Be güzel kızım, şu aklında biraz güzel olsaydı da kaç santim olduğunu yazıverseydin. Gelelim sana; ikisi içeride. O neme can dayanmaz. Sen parmaklarınla kuyruklarından tut, çekiver yavrum.

Büyük olduğu nasıl anlaşılır?


45 yaşında, hoş, bakımlı kadınım. Erkek arkadaşlarımın penisleri hep standart boydaydı. Filmlerdekileri görünce bahtsızlığıma lanet ediyorum. Bir erkeğe bakınca penisinin büyük olup olmadığını nasıl anlarım? RUMUZ: GALATA KULESi

CEVAP: Değerli okurum, ben bir helikopter kiraladım, Galata Kulesi ile Beyazıt Kulesi arasında gidip geliyorum. Beyazıt Kulesi daha uzun, Galata Kulesi daha kalın. İkisini de gözüm pek tutmadı. Eskiden Kapalıçarşı’da şimdilerde Avrupa’da satılan yapay penislerin, balmumundan yapılmış olanları satılırmış. Adına da zıbık denirmiş. Yapay penislerin el altından satıldığı dükkanlardan birine sizin gibi hoş bir hanım girmiş ve “Bir zıbık istiyorum” demiş. Satıcı da “Nasıl olsun?” diye sormuş. Kadın o zamanın lisanıyla şöyle cevap vermiş: “Kutr-i Kürdi (Çapı Kürdünki), Tul-i Arabi (boyu Arapınki) nefaset-i Türki (güzelliği de Türkünki) gibi olsun deyince adam “Hanımefendi öylesini bulsam kendim kullanırım” demiş. Porno filmlerde gördüklerin özel seçilmiş insanlardır. Birçoğunda penise iğne yapılmıştır, ereksiyon süreklidir. Değerli okurum, sen kafana takmışsın bu dünyaya veda etmeden bir de öylesini göreyim diyorsun, şansın açık olsun.

Esengül'ün şarkıları olmadan asla

Şarkıcı Esengül’ü dinlemeden cinsel ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Çözüm var ciğerparem. Yarın postacı kapını iki kere çalacak. Elinde birçok kaset ya da CD olacak. Bunlar hediyem. Hepsinde Esengül, onları dinleye dinleye işini bitir, seferden eli boş dönme. Hadi iyisin iyi. Yine işi ucuza bağladın. Ne yani, şarkıyı iştah şurubu mu sandın? Bak oğlum, bu tutkuyla dönüşü olmayan bir yola girersin. Ula sana ne Esengül’den!
Kız salatalık sanıp penisimi ısırdı


Şaka olsun diye cinsel organımı yeşile boyadım. Sevgilim penisimi salatalık zannedip hart diye ısırdı. Çok acıdı. Halim ne olacak? RUMUZ: NİYAZİ

CEVAP: Geçmiş olsun oğlum! Sevgilin ısırmak yerine doğrayıp cacık yapmaya kalksaydı halin nice olurdu onu hiç düşündün mü? Ne şehittir ne gazi, oğlum Niyazi, niye boyadın sen penisini? Bu sana ders olsun. Penisini bir daha boyama! Hele sarıya sakın boyama. Muz sanırlar. Muzun seveni salatalıktan çoktur. Bir ısırıkta işini bitirirler.
Kaza geçirdim penisim büyüdü

30 yaşındayım. 2 yıl önce trafik kazası geçirdim. Kazadan sonra olduğum ameliyatla penisim 17 santimken 2 katına ulaştı. Kızlar benden kaçıyor. Ne yapacağım? RUMUZ: DEV PENİS

CEVAP: Sen ne şanslı adamsın! O ne kazasıysa söyle, biz de geçirelim! Doktorunun adını lütfen bize ilet ki kazadan sonra ona gidelim. Şaka bir yana, ben, böyle bir şeye inanmıyorum. Bir penisin ölçüsü, ne kazası geçirirsen geçir, ne ameliyatı olursan ol iki katına çıkamaz. Kızlar haklı. Tabii ki korkarlar. Bu konuda Türkiye rekoru kesin sendedir (dünya rekoru da zaten 40 santim). Sen hayal görmediğine emin misin? O boyda penis istiyorsundur ve bakınca 34 santim görüyorsundur! Aman onu iyi koru yaşlılığında baston olarak kullanırsın!
Eşim Almanya'dan kendininkine benzeyen bir alet getirmiş


40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor. Kocam Almanya’dan kendininkine benzeyen bir alet getirmiş. İsmi vibratör (yapay penis). Kocam gittikten sonra bu aleti kullanır oldum ama şimdi durdu. Bu aleti nasıl tamir ettiririm?

CEVAP: Değerli okurum, bu vibratörler konusuna sıcak bakıyorum. Evlilikte bile orgazma yardımcı oluyor. Senede 1 hafta tabii ki senin cinsel doyumuna yetmez. Gelelim vibratörün çalışmamasına; önce pilini değiştir. Pilini ters takmış olabilirsin! Buna rağmen hâlâ çalışmıyorsa o miyadını doldurmuştur. Kocana mektup yaz. “Çalışmıyor bu. Gelirken adam gibi 2 tane getir. Biri yedek bulunsun. Sonra karışmam ha” de.

Penis nakli yaptıracağım
66 yaşındayım. Eşim 2 yıl önce öldü. Sekse istekliyim ama penisim küçük. Maddi durumum iyi. Liseden arkadaşım Boğa Harunla karşılaştım. Onun parası yok ama penisi kalın ve büyük. Tam istediğim gibi. Onunla anlaştık, küçük bir daire karşılığında penis nakli yaptırmaya karar verdik. Acaba evlenirsem ve çocuğum olursa kimden sayılır? RUMUZ: ÇEMİŞGEZEKLİ ZÜHTÜ


CEVAP: Ula Zühtü, sende iştah çok, kaşık kırık. Yaradan senin hayalinden almış, ona monte etmiş. Boğa Harun’da takım taklavat gani. Karşılıklı nakil pazarlıkları... Harun direniyor, “Sadece derisi kalmış, bu ne, bu ne?” diye psikolojik baskı yapıyor. Bak adamım Zühtü, ufak daireye bu iş olmaz. Harun açık artırmaya çıksa bir villaya işi kapatır. Sen elini cebine at, daireye de bir yazlık kat. Ameliyat masraflarını da ekle. Ameliyat yapıldı, sıra çocuğa geldi öyle mi? O da ne dert canım! Genetik yapısı seninkisine çekecek. Ama gelin hanım ağlayacak ki ne ağlayacak!!!

Kocam kendini Kanuni, beni de Hürrem sanıyor


35 yaşında kadınım. Eşim de 42 yaşında. 6 aydır kocam Kızıl maske Fantom kılığında dolaşıyor. Fantom yüzüğü yaptırdı. Vücudumun her yerinde kuru kafa izi kaldı. Şimdi kendini Kanuni, beni Hürrem sanıyor. Bu fantezilerin sonu nereye varır?

CEVAP: Sevgili okurum, iyi ki örümcek adam olmamış. Adamında iktidarsızlık çanları çalıyor. Ne yapsın? Kuru kafalarla hayali düşmanlarını korkutmak istiyor. O Kanuni, sen de Hürrem olacaksın. Kapıdan girerken “Hünkarım” diye başla, çıkarken öyle bitir. Sana ‘Sultan’ muamelesi yapsın. Dizinin başından ayrılmayın ve bitmesin diye dua edin. Orgazm olurken arada ‘Süleyman’ deyiver. Bu sırada yüzüğe dikkat et. Yüzüne gözüne inmesin, sonra sorumluluk kabul etmem.

Birçok erkek eşiyle birlikte her gün birleşir. Bu durumda, bu mantığınızla çocuklar yediz mi olacak?Soru: Merhaba size şunu sormak istiyorum. Eşimle haftada iki veya üç kez seviştiğimizde çocukların ikiz ya da üçüz olma ihtimali artıyor mu?
Yanıt: Sevgili okurum. Birçok erkek eşiyle birlikte her gün birleşme yapar. Bu durumda bu mantığınızla çocuklar yediz mi olacak? Biraz kitap oku, bilgilen, sonra evliliğe adımını at.

Soru: Kızlık zarı yanlışlıkla yırtılır mı?
Yanıt: Hayır, bas bas bağırır, ağlar

Soru: Ben 18 yaşında bir genç kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkim oldu. Ben kızlık zarımın yanlışlıkla bozulmasından şüpheleniyorum.
Şu ana kadar hiç kanamam olmadı.
Ama kanama olmadan da bozuluyor diye duydum. Lütfen cevap yazın.
Yanıt: Sevgili kızım kızlık zarı yanlışlıkla bozulmaz. Bozulduğu anda "Ben bozuldum" diye haber verir. Yani bas bas bağırır, ağlar. Onun gözyaşları iki damla kandır. Ağlamadığına ve bağırmadığına göre kızsınız. Bunu kafanıza takmayın.

Soru: Pantolonuna boşaldım hamile mi?
Yanıt: Öyle spermi henüz Tanrı yaratmadı

Soru: Merhaba, size bir sorum olacak. üç gün önce sözlümle seviştim. Üzerimde giysi yoktu. Onun üzerinde blucin vardı. Ben dayamayarak pantolonun cinsel organına yakın bir yere boşaldım. Sözlüm ve ben hamile kaldığından şüpheleniyoruz. İki günden beri de midesi bulanıyor. Cevabınızı bekliyorum.
Yanıt: Sevgili okurum. Pantolondan ya da bezlerden içeri geçebilecek bir spermi Tanrı henüz yaratmadı. Spermler Amerikalıların icat ettiği beton delen füzeler gibi bir şeyleri delip geçemiyor. Spermler kendilerine uygun vajina kanalında ve ondan sonra rahim içinde döllenme borularında asfalt yolda gider gibi kayar giderler. Bunun için hiç üzülmeyin. Eşin ne hamile kaldı bu durumlarda ne de hamile kalabilir.

Soru: Karımdan çekiniyorum, daha heyecanlı nasıl olur?
Yanıt: Böyle erkeği de ben anlamakta güçlük çekiyorum

Soru: Sayın hocam, ben 25 yaşında, bir yıllık evli bir erkeğim. Bir yıl içinde karımdan çekindiğimden dolayı onunla yalnız birkaç kez ilişkiye girebildim. Ondan çekinmem yüzünden istediğim pozisyonlara giremiyorum. Karım bana artık çok soğuk davranıyor. İlişkimizi daha heyecanlı ve çekici hale getirmek için ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler! Rumuz: Fiko
Yanıt: Sevgili okurum. Karısından çekinen bir erkek! Nasıl bir şey anlamıyorum. Yani utanıyor musun?
Bu işi başaramam diye korkuyor musun? Yoksa aslında karını pek beğenmiyorsun ve sevmiyorsun da bu duygulara bir kılıf mı bulmaya çalışıyorsun? Yeni evli erkek senede 3-4 kere cinsel ilişkide bulunmuşsa elbette kadın hep soğuyacak ve kızacaktır. O içinden 'O zaman benimle niye evlendin?' diye soruyordur. Aynı soruyu ben de soruyorum. Niye evlendin? Çünkü evlilik evcilik oyunu değildir. İlişkinizi daha heyecanlı hale getirmen için oku, öğren, bazı fantezileri keşfet ama karın da aynı biçimde o fantezilere katılsın. Seni biraz heyecanlandırsın.

Soru: Beni cinsel ilişkiye zorluyor, ne yapmalıyım?
Yanıt: Kırmızı defterle belgelemeden olmaz

Soru: Benim erkek arkadaşım beni ilişkiye zorluyor ama ben istemiyorum. Ben daha 18 yaşındayım o ise 20 yaşında. Askerliğini bile yapmamış. Henüz dört aydır çıkıyoruz ve sözlendik. 'Sen benim karımsın' diyor. İstediğini yapmayınca 'Çocuk gibi davranıyorsun' diyor sonra kavga edip küsüyoruz. Haydar bey, ben ne yapmalıyım?
Yanıt: Değerli okurum, ne yapacaksın, yaptığını yapacaksın. Nikâhı kıymadan nereden sen onun karısı oluyormuşsun?
Üç gün sonra adam çekip giderse sana karım dediği manevi kolyeyi sen yaşamın boyunca çıkarıp atamazsın. Bunu erkeğine şöyle söyle: "Benim böyle zor ve hayatım boyunca üzerimde taşıyamaya gücümün yetmeyeceği bir kolyeye ihtiyacım yok. En iyisi sen bana bir yüzük tak. Sonra da o yüzüğü kırmızı kaplı defterde belgeleyelim. Bak ben sana nasıl kadınlık yapacağım. Feleğini şaşırtacağım". Biraz da kaçar gibi yap. Arkandan doludizgin koşacaktır. Bunlar laf değil, tecrübe konuşuyor, ona göre!

Soru: Aşırı istek öğretmenliğimi etkiler mi?
Yanıt: Aç gözlüsün, kendini disipline et, derslerine çalış

Soru: Haydar bey. Ben 19 yaşında bir gencim. Yazılarınızı devamlı takip ediyorum. Ben de sekse karşı aşırı bir ilgi var. Bu yüzden bunalımdayım. Öğretmenlik okuyorum. Acaba bu öğretmenlik hayatımı etkiler mi, çünkü bu sorun beni derslerimden soğutuyor. Bulunduğum ortamdan dolayı hep kızlarla iç içeyim. En samimi kız arkadaşıma karşı bile cinsel istek duyuyorum. Bir gün aynı evde kalırken onu yemek yaptığı sırada taciz ettim. O andan sonra bütün arkadaşlarım benimle ilişkisini kesti. Arkadaşsız kaldım, sosyal bir bunalım içindeyim. İnanın ki isteyerek yapmamıştım, kendime hâkim olamadım. Lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yanıt: Sevgili okurum, önce kız arkadaşın geveze biriymiş. Biraz kendi gururunu tamir etmek için biraz da sen onun adını çıkarırsın diye o senden önce davranmış. Senin adını yaymış. Sen de herkese ilgi duyduğundan beyninde hayali harem kurmuşsun. Ama bunlardan bir tanesini baş kadın seçmek zorundasın. Yani bir sevgiliyi. Bu böyle olursa sen de, sevgin de, ilişkin de saygınlık kazanır. Öbür türlü hem güven vermezsin hem bir üzüm bağına girdiğinde her üzüm salkımından biraz salkım koparmak gibi açgözlü bir imaj senin kimliğini zedeler. Bana göre de biraz aç gözlüsün. Bu durumunu eğitmezsen ve disipline etmezsen evlendiğinde karının çekeceği var. Tabii ki mutluluğun bozulacak. Hadi yavrum derslerine iyi çalış.

Soru: Kadının orgazmında katı meni gelir mi?
Yanıt: Gelmez, arkadaşının kızlık zarı yırtılmış

Soru: Merhaba Haydar bey. Pazarlamacı olarak çalışan bir beyim. Nişanlımla bu yaz evleniyoruz. Ancak şu ana kadar tam bir birlikteliğimiz olmadı. Ancak sevişmelerimizde nişanlım orgazm oluyor. Boşalmayla orgazm olmayan bir kadın için farklı şeyler olduğunu söylüyor. Orgazm veya boşalma aynı şeyler midir? Orgazmda katı meni gelir mi? Bir sevişmemizde biraz ileri gittik ve nişanlımdan kan geldi ama penis tam içeriye girmedi. Kızlık zarı yırtılmış mıdır?
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Yanıt: Sevgili okurum, kadınların orgazm süresi birbirinden farklıdır. Kimisi uçar gibi olur kimisi taş gibi kasılır kalır. Kimi haykırır kimi de elinde olmadan ağlar.
Ama tümünün bir ortak yanı vardır. Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda meni türü gibi bir madde dışarı akmaz. Ayrıca niçin aksın ki? Erkekte ve kadında cinsellik çiftlerin birleşmeyi sağlayarak üremeye doğanın kurduğu bir tuzaktır. Doğa sanki: Tahtakale tezgâhtarları gibi bakın ne güzel mallarımız var, gelin, gelin der gibi allı güllü renkler ve zevkler sunar çiftlerin önüne. Amaç soyların sürmesidir. Bu yönden derin saygınlık içerir. Zaten arıların, böceklerin, çiçeklerin de yaptığı aynı şeydir. Koku ve renkleriyle arıyı çağırır. Ona ödül olarak bir miktar bal özü de verir. Aptal arı alacağını almıştır ama farkında olmadan çiçek soyunun devamını da sağlamıştır. Erkekte akan meni sırf bu amaca yönelik. Tohumu içeriye bırakmak için akar. Kadın ise o tohumu kapmak için içeride rahmin üzerinde döllenme borusunda yumurtayı hazır bekletir. Mucize orada gerçekleşir.
Bu nedenle kadında orgazm sırasında erkekteki bir sıvı aksaydı peki döllenme nerede olacaktı? Çarşaf üzerinde mi? Battaniye kıvrımlarının arasında mı? Birazcık yaratılışımızın hakkında hayvanlara, doğaya insanlara baksanız her şeyi en iyi biçimde öğrenirsiniz. Arkadaşının kızlık zarı yırtılmış. Sonraki birleşmede kanama olabilir de olmayabilir de.

Soru: Çığlıklarıma engel olamıyorum, ne yapmalıyım?
Yanıt: Adam hassas, dişlerinin arasına yorgan al

Soru: 28 yaşındayım ve beş ay önce kendimi hazır hissettiğim dönemde erkek arkadaşımla birlikte oldum. Onu seviyorum, cinsellikten zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Nedeni ise tam doruğa ulaştığımda çığlık seslerim beni frenliyor. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oluyor. Ancak ben bu sese engel olamıyorum. Bu güzellikten mahrum kalmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda bir çıkış yolu gösterirseniz çok sevinirim.
Yanıt: Değerli okurum, orgazm heyecanı kişiden kişiye farklıdır. Bir parça hareket, canlılık, ses ya da titreme olmasında yarar var. Çünkü bunlar erkeği motive eder. Bu tıpkı cep telefonunun titreşim yaparak sahibine "Ben çalışıyorum. Her şey yolunda" uyarısı yapması gibi. Ancak sizdeki gürültü sanırım tavan aşımı gibi, dorukları zorladığından belki de eşiniz bundan rahatsız olabilir. Öyle ya komşuların duymasını istemeyebilir.
Benim çok aydın, zeki, olgun ve eğitimli bir vajinusmus hastam vardı. İki yıldır birleşme sağlanmamıştı. Sık sık duyurduğum gibi vajinusmus olaylarını ben tek seansta yüzde 100 bitiriyorum. Bunda narkoz yok, dokunma yok, muayene yok, ev ödevleri vermek yok. Yukarıda sözünü ettiğim çiftin muayenehanede olayını çözümlediğimizde kadın yanımıza geldi. "Hocam şimdi beni üst kattaki komşum beklesin" dedi. Parmağını tavana doğru kaldırdı. "Geliyorum komşu. Bak ben sana neler yapacağım" diye konuştu. Memleketi İzmir'e esprili bir gönderme yaptı. Meğerse üst komşusu her gece cinsel birleşme yaptıklarında bunlar aşağıda hissediyorlarmış. Kimbilir onlar da mı sesliydi. Oysa karyola mı ritmik sesler çıkarıyordu bilemem. İki yıl cinsel birleşmeyi gerçekleştiremeyen kadını afakanlar basıyor. Onlar yapıyor ben niye yapamıyorum diye bir sinir küpüne dönmüş. Sanırım o da bir yöntem bularak üst kat komşusuyla yarışa girmiştir. Bana göre bizimkisi geçmiştir, yarışı kazanmıştır. Üsttekiler ne de olsa biraz yorulmuşdur. Değerli okurum. Çok gürültü yapma be yavrum. Adam hassas, dişlerinin arasına ya biraz yorgan al ya da önceden hazırladığın sargı bezini ısır. Ya da birleşmeden önce sakinleştirici ilaçlar al ki iyice gevşe. Ne kadar gevşesen de sen ses veren türden kadınlardansın. Doktorca fena bir şey değil ama kocanı ya kendi kulvarına çekeceksin ya da sen onun kulvarına geçeceksin. Şimdilik arasındaki çizgide koşmaya devam edin. Biraz senden, biraz ondan.


Soru: Eşim beni tatmin edemiyor, ne yapayım?
Yanıt: Eşini dinlemiyorsun, jet pilotu gibi uçuş derdindesin

Soru: Merhaba Haydar bey. Altı çocuk babası bir erkeğim. Eşimle haftada dört defa ilişkiye girmemize rağmen ben bir türlü doymuyorum. İçim içime sığmıyor. Her gün, her an, her saniye ilişkiye girmek istiyorum. Ama eşimde böyle bir istek yok. Ona kalsa ayda bir ya da iki defa olur. Eşimi çok seviyorum ama beni tatmin edemediği için dışarı çıkmaya mecbur kalıyorum. Onun bunu anlayıp benden nefret etmesinden de çok korkuyorum.
Ne olur bana yardımcı olun. Sizce ne yapmalıyım? Rumuz: Aman hoca
Yanıt: Değerli okurum, eşini seviyorum. Nasıl ki sevmem ki, altı çocuk doğurmuş, altı kere anne. Bir anne bile sevilir, anne olmak ne güzel, kutsal bir duygudur. Bu durumda ben eşini 6 kere anne olarak sevdim. Ama sevgim bitmedi, artıyor. Hiç olmazsa ayda iki kere bile olsa sana 'Evet' diyor. Sana "Adam, aklını başına topla. Oradan altı çocuk çıktı. Ben neler çektim. Duygularımı da kaybettim, fiziksel olarak da zarar gördüm. O çocukları ben büyütüyorum, yoruldum. Ama sen beni düşünmeden hâlâ bir jet pilotu gibi uçuş derdindesin. Allah sana çok güçlü bir motor vermiş, o da bana rastlamış. Ama bir gün o motorun benzininin tükenebileceğini hesap et. Akıl var, yakın var" dese. Değerli okurum, ben kadının bu mantığından da yanayım ve bu bakımdan da onu sevdim. Ama sana asla kızmıyorum. Belki de hafiften kıskanıyorum. Neden? Çünkü her erkek senin gibi olmak ister. Sakın azıp şımarma. İnsanların ölçüleri vardır. Haftada bir-iki senin yaşın için idealdir. Kadını zorlama. Dışarıdaki kadınların hepsi risk faktörüdür. Bu risk eve de taşınabileceği için, bu yazıyı okuyan bütün erkeklerin içini de gıcıklandığından onları da biraz teşvik ettiğinden hepinize 'Bir kuyudan ne kadar çok su çekersen ya da hiç su çekmezsen, kuyu kurur. Kuyunuz kurumasın, suyunuz bereketli olsun, ama huyunuz da berrak olsun lütfen. 'Aile mutluluğunuzu bulandırmayın' diyorum.
O su bulanırsa ürolog ürolog koşarsınız.


Soru: Merhaba size şunu sormak istiyorum. Eşimle haftada iki veya üç kez seviştiğimizde çocukların ikiz ya da üçüz olma ihtimali artıyor mu?
Yanıt: Sevgili okurum. Birçok erkek eşiyle birlikte her gün birleşme yapar. Bu durumda bu mantığınızla çocuklar yediz mi olacak? Biraz kitap oku, bilgilen, sonra evliliğe adımını at.

Soru: Aşırı istek öğretmenliğimi etkiler mi?
Yanıt: Aç gözlüsün, kendini disipline et, derslerine çalış

Soru: Haydar bey. Ben 19 yaşında bir gencim. Yazılarınızı devamlı takip ediyorum. Ben de sekse karşı aşırı bir ilgi var. Bu yüzden bunalımdayım. Öğretmenlik okuyorum. Acaba bu öğretmenlik hayatımı etkiler mi, çünkü bu sorun beni derslerimden soğutuyor. Bulunduğum ortamdan dolayı hep kızlarla iç içeyim. En samimi kız arkadaşıma karşı bile cinsel istek duyuyorum. Bir gün aynı evde kalırken onu yemek yaptığı sırada taciz ettim. O andan sonra bütün arkadaşlarım benimle ilişkisini kesti. Arkadaşsız kaldım, sosyal bir bunalım içindeyim. İnanın ki isteyerek yapmamıştım, kendime hâkim olamadım. Lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yanıt: Sevgili okurum, önce kız arkadaşın geveze biriymiş. Biraz kendi gururunu tamir etmek için biraz da sen onun adını çıkarırsın diye o senden önce davranmış. Senin adını yaymış. Sen de herkese ilgi duyduğundan beyninde hayali harem kurmuşsun. Ama bunlardan bir tanesini baş kadın seçmek zorundasın. Yani bir sevgiliyi. Bu böyle olursa sen de, sevgin de, ilişkin de saygınlık kazanır. Öbür türlü hem güven vermezsin hem bir üzüm bağına girdiğinde her üzüm salkımından biraz salkım koparmak gibi açgözlü bir imaj senin kimliğini zedeler. Bana göre de biraz aç gözlüsün. Bu durumunu eğitmezsen ve disipline etmezsen evlendiğinde karının çekeceği var. Tabii ki mutluluğun bozulacak. Hadi yavrum derslerine iyi çalış.


Soru: Çığlıklarıma engel olamıyorum, ne yapmalıyım?
Yanıt: Adam hassas, dişlerinin arasına yorgan al

Soru: 28 yaşındayım ve beş ay önce kendimi hazır hissettiğim dönemde erkek arkadaşımla birlikte oldum. Onu seviyorum, cinsellikten zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Nedeni ise tam doruğa ulaştığımda çığlık seslerim beni frenliyor. Erkek arkadaşım bundan rahatsız oluyor. Ancak ben bu sese engel olamıyorum. Bu güzellikten mahrum kalmak istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda bir çıkış yolu gösterirseniz çok sevinirim.
Yanıt: Değerli okurum, orgazm heyecanı kişiden kişiye farklıdır. Bir parça hareket, canlılık, ses ya da titreme olmasında yarar var. Çünkü bunlar erkeği motive eder. Bu tıpkı cep telefonunun titreşim yaparak sahibine "Ben çalışıyorum. Her şey yolunda" uyarısı yapması gibi. Ancak sizdeki gürültü sanırım tavan aşımı gibi, dorukları zorladığından belki de eşiniz bundan rahatsız olabilir. Öyle ya komşuların duymasını istemeyebilir.
Benim çok aydın, zeki, olgun ve eğitimli bir vajinusmus hastam vardı. İki yıldır birleşme sağlanmamıştı. Sık sık duyurduğum gibi vajinusmus olaylarını ben tek seansta yüzde 100 bitiriyorum. Bunda narkoz yok, dokunma yok, muayene yok, ev ödevleri vermek yok. Yukarıda sözünü ettiğim çiftin muayenehanede olayını çözümlediğimizde kadın yanımıza geldi. "Hocam şimdi beni üst kattaki komşum beklesin" dedi. Parmağını tavana doğru kaldırdı. "Geliyorum komşu. Bak ben sana neler yapacağım" diye konuştu. Memleketi İzmir'e esprili bir gönderme yaptı. Meğerse üst komşusu her gece cinsel birleşme yaptıklarında bunlar aşağıda hissediyorlarmış. Kimbilir onlar da mı sesliydi. Oysa karyola mı ritmik sesler çıkarıyordu bilemem. İki yıl cinsel birleşmeyi gerçekleştiremeyen kadını afakanlar basıyor. Onlar yapıyor ben niye yapamıyorum diye bir sinir küpüne dönmüş. Sanırım o da bir yöntem bularak üst kat komşusuyla yarışa girmiştir. Bana göre bizimkisi geçmiştir, yarışı kazanmıştır. Üsttekiler ne de olsa biraz yorulmuşdur. Değerli okurum. Çok gürültü yapma be yavrum. Adam hassas, dişlerinin arasına ya biraz yorgan al ya da önceden hazırladığın sargı bezini ısır. Ya da birleşmeden önce sakinleştirici ilaçlar al ki iyice gevşe. Ne kadar gevşesen de sen ses veren türden kadınlardansın. Doktorca fena bir şey değil ama kocanı ya kendi kulvarına çekeceksin ya da sen onun kulvarına geçeceksin. Şimdilik arasındaki çizgide koşmaya devam edin. Biraz senden, biraz ondan.
Soru: Pantolonuna boşaldım hamile mi?
Yanıt: Öyle spermi henüz Tanrı yaratmadı

Soru: Merhaba, size bir sorum olacak. üç gün önce sözlümle seviştim. Üzerimde giysi yoktu. Onun üzerinde blucin vardı. Ben dayamayarak pantolonun cinsel organına yakın bir yere boşaldım. Sözlüm ve ben hamile kaldığından şüpheleniyoruz. İki günden beri de midesi bulanıyor. Cevabınızı bekliyorum.
Yanıt: Sevgili okurum. Pantolondan ya da bezlerden içeri geçebilecek bir spermi Tanrı henüz yaratmadı. Spermler Amerikalıların icat ettiği beton delen füzeler gibi bir şeyleri delip geçemiyor. Spermler kendilerine uygun vajina kanalında ve ondan sonra rahim içinde döllenme borularında asfalt yolda gider gibi kayar giderler. Bunun için hiç üzülmeyin. Eşin ne hamile kaldı bu durumlarda ne de hamile kalabilir.
Soru: Nişanlımın cinsel organı çok büyük, ne yapayım?
Yanıt: Şanslısın piknik yapacağın alanı görmüşsün

Soru: Sayın Haydar hocam. 23 yaşında, nişanlı bir kızım. Bir ay sonra düğünüm var. Arkadaşlarım korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi. Geçtiğimiz gün nişanlımla ön sevişme yaşadık. Nişanlım cinsel ilişkiye girmemizi istedi. Ben de onu çok sevdiğim için "Hayır" demedim. Daha sonra soyunduk. Ama gördüğüm manzara karşısında şaşırdım kaldım, çünkü çok büyük. Biz konuyu gerdek gecesine bırakmaya karar verdik. Hocam, şimdi ben gerdek gecesi ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Rumuz: Bozcaada'dan B.K.
Yanıt: Değerli okurum, hayat sürprizlerle doludur. Bir pencereden bakarsan, çiçek bahçesi görmeyi umduğun yerde sivri sivri kayalar görürsün. Oysa sen, o çiçek bahçesinde piknik yapmayı, eğlenmeyi, gülmeyi düşlemiş olabilirsin. Ama sivri upuzun kayalar senin hareketlerini kısıtlar. Orada yaşamak zorundaysan çok dikkatli olmalısın. Ayağın kayar, üzerine düşersen canın acır. O kayaların arkasına saklanan nişanlın da seni o kayalarını tepesine hemen çıkmaya zorlarsa, bu defa dokularda yaralar açılır.
Sen kayadan öyle bir korkarsın ki hayatın boyunca yanlarına bile yaklaşmak istemeyebilirsin. Ama yine sen şanslısın. Piknik yapacağın alanı görmüş, neyin, ne olduğunu öğrenmişsin. Bu durum sürpriz de olabilirdi. Hani bazı yerlerde üzeri örtülü heykelleri açarlar. Örtüyü çekince devasa heykel karşına çıkıverir ya, onun gibi ilk gece birdenbire örtüler kalkıp da eşinin "Bak bak" diye kıpırdanışları sende şok yaratabilir.
Artık şans ne getirdiyse, vajinismus mu, cinsel soğukluk mu? Kabak gelir yine bizim başımıza patlar. Ben yukarıda mektubunu sansürledim. O sivri kayanın boyutunu yazmadım. Bana göre çok düşünmelisin. Çünkü kayanın boyutu, mermer kesen makinelerle traşlanır gibi kesilip düzenlenemiyor. Ama o kayanın bulunduğu çevre, gökyüzü, kayanın oturduğu toprağın kalitesi her şey iyiyse bir de bu taraftan değerlendirmelisin.
Ama uzun bir evlilik sürecindeki bunu at üzerinde bir seyahat gibi düşün, işte böyle bir yolculukta eşin dizginleri iyi kullanmayı bilirse sorun ortadan kalkar gibi geliyor bana. Yine de sen bilirsin.
Soru: Mastürbasyon boyu kısaltır mı?
Yanıt: Genetik diye bir şey var

Soru: Hocam size iki sorum olacak. Mastürbasyon yapınca sivilce çıkar mı ve boyu kısaltır mı? Rumuz: Root
Yanıt: Değerli okurum, mastürbasyonun sivilceyle ilgisi yok. Boyun uzunluğuna ya da kısalığına gelince. Şöyle düşünün. Sokakta birtakım erkekler göreceksin. Şöyle bakacaksın adamların boyu 1.80. Haa! seni seni. Sen hiç kendini ellememişsin, iyi iyi maşallah. Ya da orta boylu birini görünce işte bak ne hale gelmişsin. Oğlum biri sana demedi mi kendinle çok oynarsan boyun bir karış kısalır diye. Yani insanların yüzüne, bedenine bakarak geçmişlerini okumak mümkün mü? Cinsel kimliklerini çözmek elimizde olsaydı biz bu meslekten çoktan istifa eder, emeklilik köşemize çekilirdik. Genetik diye bir şey var. Bunun içinde aile var, beslenme var, yapılan sporlar var. Var oğlu var. Bir de genç yaşta insanlar kilolu olursa yer çekiminden dolayı boy uzamıyor.

Soru: Orgazmı çözemedim, tanımlar mısınız?
Yanıt: Ağustos sıcağında buzlu limonata içmektir

Soru: Merhaba Haydar bey. Yazılarınızı sürekli takip ediyorum. Ama anlattığınız orgazm olayını çözmüş değilim. Ben 18 yaşında bir kızım. Sizden orgazmın tanımını yapmanızı rica ediyorum. Rumuz: Muhasebe
Yanıt: Sevgili okurum, ne yapsam, ne etsem de sana orgazmı tanımlayabilsem? Varsayalım ki bir ağustos sıcağındasın ve iyice susadın. Hücrelerinin her biri can istiyor. Senin de canın bir kocaman bardak buzlu limonata istiyor. O buzlu limonatayı aldın, ağustos sıcağında içtin, içtin, içtin ve limonata bitti. Sen de derinden bir oh çekip rahatladın ve doydun. Çok keyifli bir mutluluk. Hemen hemen orgazmın tarifi bu. Yani yudum yudum, ya da adım adım zevk basamaklarından tırmanmak. Bedenin, midenin tamam dediği noktaya geldiği zaman bir oh! deyip bardağı elinden koyup şöyle bir gevşeyip ve oturmak ya da uzanmak.
Ancak orgazm olana kadar geçen süreç herkeste değişik bir yol izliyor.
O limonatanın ilk yudumda hiç tat olmayan mı dersin. Birkaç yudum aldıktan sonra bir üst basamak zevkine ulaşamayan ya da yarım bardak içtikten sonra bu kadar yeter, daha fazlası yok mu diyen. Doruğa yaklaşıp ancak o son noktaya bayrağı dikemeyenler mi? Orgazmı sırasında ağlayanlar, haykıranlar, inleyenler, kendini tutamayıp kahkaha ile gülenler (dikkat bu sırada vajina penisi dışarı atabilir. Çünkü karın kasları kasılır) Kocasının sırtını tırnaklarıyla yaralayanlar mı? Son derece sessiz kelebeğin çiçeğe konması gibi hiçbir şeyi belli etmeyenler mi, .... mi? ...... mi? Sevgili okurum sana önerim; bir partnerin olsa ya da evli olsan ve de bu evlilik birkaç yıl geçse ondan sonra ortaya çıkabilecek tabloya göre sen bana bu soruyu sorsaydın. Ben de sana daha net bir şeyler söylerdim. İstersen bütün bu ihtimalleri teker teker bir kâğıda yaz. Hepsini katla, bir torbaya doldur. Tombala çeker gibi bir tanesini çek. Galiba bu benim de. Yani yani yani...

Soru: Kızlık zarı dört yılda kendini yeniler mi?
Yanıt: Kristal bardak bir kez çatladı mı kendiliğinden kaynamıyor

Soru: Merhaba Haydar Bey. Benim sorunum şu: Yedi yıl önce erkek arkadaşım sevişme sırasında parmağını vajinama soktu. Adetimin son günüydü, çok az miktarda kan geldi. Sizce kızlığım bozulmuş olabilir mi? Ya da adetimin son günü olduğu için kan gelmiş olabilir mi? Ayrıca etrafımdakilerden duyduğum kadarıyla dört yıl ilişkiye girilmediği zaman kızlık zarı kendini tamamlıyormuş. Bu olaydan sonra yedi sene ilişkiye girmedim. Bu yüzden kızlık zarım kendini tamamlamış olabilir mi? Sizce bu doğru mu? Böyle bir şey var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Rumuz: Minik
Yanıt: Değerli okurum, kızlık zarının dört yılda kendini tamamladığı olayını yanlış duymuşsun. Kristal bardak çatladı mı kendiliğinden kaynamıyor. Her neyse kızlık zarı dikilebiliyor da, kristal bardak kaynak tutmuyor. Kristal bardak ruhunuzdur. Sevgililer, eşler birbirinizin ruhunu çatlatmayın, yani kırmayın. Kızlık zarı dört yıl değil, 40 yıl da bekleseniz bir şey olmaz. Zaten olan olmuş, biten bitmiş. Bazıları diktirme peşinde koşuyor. Bence yanlıştır. Kızlık zarını yitirmek namus mudur değil midir? Bu toplumdan topluma değişen bir yargıdır. Biz bu toplumsal değerlerin biraz daha gerisinden giderek bunu namus olarak yorumluyoruz. Ama değerli okurlarım namus dikiş tutmuyor, geçmiş olsun demekten başka.

Vajinam gevşedi


25 yaşında, 2 kız çocuk annesiyim. Eşimle ilişkiye girerken acı çekiyorum. Çünkü vajinam gevşek. Ne yapabilirim?

Cevap
Değerli okurum, kimi kadınların başına gelen bir olay. Çözümü estetik operasyonlar. Bunlar yapılarak daralma sağlanabilir. Bu işte yetenekli hekim, kadın doğum uzmanı sorununu çözecektir.

Cinsellikte başarılı olamıyorum


20 yaşındayım, hiç cinsel deneyimim olmadı. Ne zaman kendimi cinsellik için hazır hissetsem başarılı olamıyorum. Acaba bunun sebebi nedir?
CEVAP


Doğaldır, değerli okurum, cinsellik sınava girer gibi bir eylem değildir. Kendi ortamını bulmayınca başarısızlıklar ya da başka sorunlar dengeleri alt üst eder. Cinselliğin konusunda en ufak kuşkun olmasın, kendini fazla yargılama. Uygun ortam ve zamanda her şey düzelecektir. Kız arkadaşınların olsa diye düşünüyorum.

Tekrarlamak istemiyorum


22 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce çok hevesli oluyorum ama ilişki bittikten sonra hevesim kalmıyor. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. Sorun bende mi yoksa kız arkadaşımda mı?


CEVAP


Sevgili okurum, herkeste aynen böyle olur.

Bahaneler uyduruyorum


18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye gireceğim ama korkuyorum, sürekli bahane uyduruyorum. Çünkü penisim sola doğru eğri. Doktora gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP


Sevgili okurum, birçok erkekte penis eğri olur. Özellikle büyük olanlarda. Zararı yoktur. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğriyse ameliyatla düzeltilir. Seninkinin o gruba gireceğini sanmıyorum. Öyle olsa bile evliliği beklemek gerekir. Çünkü eşinin, senin ve hekimin kararı ile işleme karar verilir.

Kızlar benden kaçıyor


19 yaşındayım. Penisim büyük, gövdesi ince. Tıpkı şemsiye gibi. Gören kızlar kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, görüp kaçmaları sorun değil de gülüp kaçmaları sorun olurdu. Sen de kaçmayanı bul yavrum.

Ya sertleşme olmazsa?


23 yaşında, 4 senelik evliyim. 6 ayda 4-5 kez sertleşme sorunu yaşadım. İlişkiye girmek istediğimde korkuyorum. Ne yaparım?

CEVAP


Sevgili okurum, son 6 ayda mı böyle oldun? Hiçbir şey yok. Takma kafana. Çünkü psikolojik kaynaklı. Ek bilgileri yazarsan daha net yanıtı alırsın.

Orgazm olmuyorum eşim kızıyor


1 yıllık evli kadınım ve orgazm olamıyorum. Eşim hemen orgazm olmamı istiyor ama bu mümkün olmuyor. Sonra da bana kızıyor, ne yapacağım?

CEVAP


Değerli okurum, evliliğiniz yeni. Belki senin kadınlığının olgunlaşması için yıllara ihtiyacın olabilir. Ama eşinin de davranışı, ustalığı, bu konudaki duygusal ve fiziki performansı bana göre yetersiz. İkiniz de el ele verin, çözüm bulmaya çalışın. Çünkü önünüzde yıllar var.

Kızlık zarı bozuldu mu?


18 yaşında kızım. Bir süre önce sevgilimle birlikte olmuştuk. Ayağa kalkınca vajinamdan 1-2 damla kan geldi. Erkek arkadaşım “Bir şey olmaz” dedi. Bir başkası “Bozulmuştur ya da zedelenmiştir” dedi. Kime kulak vereyim?

CEVAP


Sevgili okurum, ikinci söyleyene kulak vereceksin. Ne demiş? Ya zedelenmiştir ya bozulmuştur. Ben de aynısını söylüyorum.

Acaba kızlar nasıl mastürbasyon yapar?


17 yaşındayım. 16 yaşında sevgilim var. Bana nasıl mastürbasyon yaptığım sordu, anlattım. Aynı soruyu ben ona sordum. Cevap vermedi. Hocam, kızlar nasıl mastürbasyon yapar?

CEVAP


Sevgili çocuğum, bu sayfada kızlar, erkekler nasıl mastürbasyon yapar diye doktorluk dışı bir şamataya yer mi vereceğiz? İşin gücün kalmadı mı? Valla sokakta karşıma çıkma. Şapkan varsa, başından alır ayaklarımın altında ezerim.

Benim durumumda anormallik mi var?


15 yaşındayım. Günde 4 kez, bazen haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bir anormallik mi var?

CEVAP


Sevgili okurum, anormalllik var. Olmaza bile olacak. Bu kadar çok sayı cinsellik kaliteni bozacak. Evlendiğinde de eşin saçını başını yolacak. Benden söylemesi.

Benim bu aşırı isteğim ne olacak?


29 yaşındayım ve doyumsuzum. İsteğim bitmiyor. Bir gecede pek çok kez ilişkiye girip boşalmama rağmen isteğimin bitmiyor. Zararı olur mu?

CEVAP


Değerli okurum, biraz irade, sağlığına dikkat. Beynini başka yerlere kaydır. Bu böyle gitmez. İleride korkuların gerçekleşmese de bugün böyle yaşanmaz. Amacından sapmış bir yaşamdır. Belki bir süre psikolojik tedaviye ihtiyacın olabilir.

Acaba kız istiyor mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmek isityorum. Ama o da istiyor mu bilmiyorum. Bunu nereden anlayabilirim?

CEVAP


Değerli okurum, bana bu kadar kolay soru sormayın. Ben zor işlerin uzmanıyım! Bu gibi kolay soruları içgüdülerinize sorun. Hadi yine ben aşağıdan alayım, içgüdünüz olayım. Değerli okurum, kızın gözüne bak. Gözleri sana her şey söyleyecek.

Ne görürsen doğrusu odur. Elini uzun süre mi tutuyor yoksa hemen çekiyor mu? İkide bir başını hafif yana eğerek konuşuyorsa yavaş yavaş yol alıyorsun demektir. Elleri ateş gibiyse her tarafı da yanıyor olabilir. Hızlı konuşuyorsa heyecanını yatıştırmaya çalışıyordur. Az konuşuyorsa iradesiyle savaşıyordur. Neyse, gönlü yoksa ben destan yazsam boş! Çünkü zaten kız destanını yazmıştır.

Dr. Haydar Dümen'in 15 aydır Posta Gazetesi'nde yayımlanan köşesinden derlenmiştir




..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More