Jungle Heat Sınırsız Para Hilesi indir [ En Son Sürüm ]



Jungle Heat Oyunu v1.2.8 APK, arkadaşlar herkes tarafından telefondan oynan bu güzel oyunun yep yeniJungle Heat v1.2.8 Para Hilesi çıktı hile aslında çok basit yalnızca bilmeniz gereken nokta bu yöntem sadece rootlu telefonlarda işe yaramaktadır rootsuz olmaz hiç uğraşmayın.


İlk önce APK'yı kurun.

1)Öncelikle programımızı açıyoruz ve yukarıda birinci resimdeki ekran gelicek sonra orta (home) tuşuna basıp arka plana alıyoruz eğer ana ekranda sol üst köşede veya ekranın herhangi bir yerinde küçük anahtar işareti varsa ise oluyor demektir.

2)Hileyi yapmak istediğimiz oyuna giriyoruz varsa storeye yani alışveriş menüsüne geliyoruz .


3)Orada altınımız veya paramız diyelim 3200 altınımız var diyelim . Ekrandaki anahtar düğmesine basalım karşımıza resimlerde verdiğim gibi bir ekran çıkacaktır 1den 9 'a kadar sayı olan .


4)Paramızı ordaki boş kutucuğa yazıyoruz sayılarla ve aratıyoruz . Karşımıza bir çok sayı veya hiç bulmamış bir ekran çıkacaktır sıkıntı etmeyin .


5)Oyuna tekrar dönüp altın sayımızı aratıyoruz mesela 3200 altınımız vardı bunu 3300 mesele öyle yapıyoruz tekrar 3300 aratıyoruz programda ve karşımıza bir tane kutucuk veya birden fazla kutucuk çıkacaktır .


6)Çıkan 1 tane kutucuğa tıklayıp ordaki 3300 ' ü 99999999 yapıyoruz ( 8 tane rakam giriyoruz)


7)Miktarı yazdıktan sonra ok düğmesine basıyoruz ve oyuna geri dönüyoruz Paramız yine 3300 gözüküyorsa storeden yani alışverişten çıkın tekrar girin paranız olacaktır .


8)3300 arattığınızda bir değilde birden fazla sayı kutucuğu  çıktıtsa kutucuklarda DWB yazan kutulara girip altın sayımızı değiştiriyoruz .

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More