Windows 9 İşletim Sistemi



Teknoloji devi Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 9'un çıkış tarihi belli oldu.Microsoft'un merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 9'un çıkış tarihi belli oldu. Microsoft, Windows 9'u 2015 yılının Nisan ayında satışa sunmaya hazırlanıyor. Hem mobil hem de masaüstü platformlarında kullanılacak olan Windows 9'a ait ekran görüntüleri ise henüz ortada yok.


Windows’un yeni sürümleri üzerinde çalışan Microsoft’un, Nisan 2015’te Windows 9’u sunmayı planladığı belirtildi.


Windows 8.1’in ilk güncellemesi üzerinde çalışan Microsoft, 2015 planlarını şimdiden yapmışa benziyor. Windows işletim sisteminin takipçisi, blog yazarı Paul Thurrott, Windows 9’un Nisan 2015’te piyasaya sürülebileceğini öne sürdü. Microsoft’un Windows 9 hakkındaki planlarını 2014 sonunda doğru düzenlemesi planlanan Build 2014 geliştirici konferansında açıklaması bekleniyor.
Rapora göre Microsoft "Windows 8 fiyaskosundan kendini uzak tutmak için Windows 8 ismini bırakıp, bir sonraki işletim sistemini Windows 9 olarak yayınlamayı planlıyor. Bu değişebilir, ancak şu anki plan bu."

Thurrott, "<em>Metro</em>" tasarım dilinin olgunlaştırılması ve onarılmasının Threshold'un en önemli odağı olduğunu söylüyor. Thurrott'a göre "<em>hangi
 değişikliklerin geleceği henüz açık değil, ancak masaüstünde çalışan
pencereli bir mod üzerinde çalıştığını rahatça düşünebiliriz.</em>"<br />


 Linus bir çalışma olacak yapacak Microsoft için yeni çekirdek tasarımı, genellikle hassas, Windows işletim sistemi virüs ve malware ile enfekte olduğu neredeyse imkansız.

 Daha önce hiç olmadığı gibi bilgisayar deneyimini devrim hedefliyor gibi Windows 9 tarihe kadar Microsoft'un en iddialı programıdır. Dışında hiçbir virüs, o da artık ölüm mavi ekran olmayacak. OS Tablet veya Smartphone tüm cihazlar üzerinde birleşik bir deneyimi sağlayarak, herhangi bir PC üzerinde sorunsuz çalışacaktır. , Windows 9 (9 saniye) çok hızlı önyükleme ve kullanımının bir ay sonra yavaşlatmak değildir. Ayrıca, geçici dosyaları ve kullanıcı ton hiç kayıt sorunla karşı karşıya gelecek olmaz.
Apple vs (Linus + Microsoft)?

Sektöründe birçok 20 yıl Linux ve Microsoft arasındaki uzun savaş için bir amaç olarak bu adımı görüyorum. Öte yandan, bazılarının bu ikinci seviye olduğunu spekülasyon Apple savaş vs Linus ve Linus Apple almak için Microsoft ile el katıldı. Linus iOS dosya sistemi ile mutsuz ve Windows Bundan daha kötüsü aramıştı. Dürüst olmak gerekirse, Linus zamanlarda, hatırlıyorum bir sürü şey üzerinde mutsuz olmuştur Kahretsin Sen, NVIDIA ? Herhangi bir şekilde, bu onun son zamanlarda başlatılan 'Google'da almak için planlar yaparken, Apple, Microsoft tarafından bu hareket nasıl tepki vereceğini görmek ilginç olacaktır iSearch 'arama motoru.
Linux hayranları öfkeli tepkiler:

Microsoft'a katılmadan Linus ait haber hardcore, Linux kullanıcıları çileden gelmiştir. Forumlar ve Google Plus bu haberler üzerine aldattığını hissettim kızgın kullanıcılardan gelen tepkileri ile su basmış. Onun Windows Vista çöktü geri Ubuntu 2 hafta kullanmaya başladı billy Yumuşak, neredeyse gözyaşları içinde oldu. "Adam! Windows'u nefret hala Windows kullanıyorsanız için ben diğer gün arkadaşlarımın alay edildi ", Billy," dedi. , Windows dedem için, Linux kalça ve serin olur. Bu bir Geek gibi hissettiriyor. Ama şimdi benim arkadaşım sadece 20 yıl sonra, Windows geri verirseniz bana soran dürttü. "
Ben bu haberler üzerine yaptığı giriş için Linus temas olduğunda, 1 Nisan tarihinde, o sadece bana gülümsedi:

Designed to take full advantage of your PC's hardware through Windows,Internet Explorer 9 delivers ... Windows Internet Explorer 9 for Windows 7 64-bitedition, Windows 7 SP1 64-bit edition, Windows ... Free download.download internet explorer 9 free download full versionfree download -Internet Explorer 9 Windows 7 32-bit 9.0.8112.16421: Meet the new Internet Explorer, ...

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More