Galatasaray Chelsea Maçı izle



Galatasaray Chelsea Maçı Ne Zaman26 Şubat 2014 Çarşamba Günü Galatasaray ile Chelsea Arasında Oynanacak Olan Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Oynanacak Haberi Olan var mı, Galatasaray – Chelsea Maçını Bende İzlemek İstiyorum Canlı Yayını Kim Veriyor, Tam Olarak Saat Kaçta Başlıyor Bilen Biri Söylesin..
Galatasaray ile Chelsea Takımları Arasındaki 2013-2014 Sezonu Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Karşılaşması Türk Telekom Arena’da, 26 Şubat Tarihinde Oynanacak.


UEFA Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil eden Galatasaray, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grup aşamasında Real Madrid, Kopenhag ve Juventus ile mücadele eden sarı-kırmızılı ekip grubu Real Madrid'in arkasında ikinci tamamlayarak son 16'ya katılma hakkı kazandı. Hatırlayacağınız üzere Galatasaray, grubun son maçında ikincilik mücadelesi verdiği rakibi Juventus ile İstanbul'da karşılaşmış ve Sneijder'in attığı gol ile 1-0 galip gelerek gruptan çıkmaya hak kazanmıştı..

Grupta başarılı bir performans sergileyen Galatasaray, iki sezon üst üste UEFA Şampiyonlar Liginde son 16'ya kalma başarısını göstermiş oldu. Ayrıca bu başarı Galatasaray'a Şampiyonlar Liginde üst üste 2 sezon son 16'ya kalan ilk Türk takımı olma unvanını da getirdi. Grup aşamasının ardından sarı-kırmızılı temsilcimizin Şampiyonlar Ligindeki rakibi İngiliz temsilcisi Chelsea oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea ile karşılaşacak olan Galatasaray bir kez daha Mourinho karşısında mücadele edecek.

Galatasaray Chelsea maçı 26 Şubat 2014 tarihinde oynanacak. İlk maçta iki takım Türk Telekom Arena'da rövanş maçı için avantajlı bir skor yakalamak için sahaya çıkarken, rövanş maçı ise 18 Mart 2014 tarihinde Stamford Brigde'de oynanacak. Galatasaray ile Chelsea arasında oynanacak ilk maç D-Smart ekranlarından yayınlanırken, rövanş maçını Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligindeki diğer eşleşmeler ise şu şekilde;

Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund 
Maçı Saat 21:45 den İtibaren D Smart – Smart Sport Tarafından Canlı Olarak Yayınlanacaktır. Ayrıca Maçı Saat 21:45 den İtibaren Radyo 1 den Naklen Dinleyebilirsiniz.
Galatasaray, İngiliz Takımlarıyla Daha Önce 17 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 3 Galibiyet 7 Beraberlik ve 7 de Mağlubiyet Aldı. Sarı – Kırmızılı Ekibimiz Geçen Sezon (Şampiyonlar Ligi Gruplarda) İngiliz Manchester United İle 2 Maç Yapmıştı, İngiltere’de 1-0 Yenilmiş, İstanbul’da 1-0 Galip Gelmişti.
Chelsea ise Türk Takımlarıyla Daha Önce 6 Kere Karşılaştı. Bu Maçlarda; 4 Galibiyet ve 2 de Mağlubiyet Aldı.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More