Eyvah Eyvah 3 Filmi İzle




Eyvah Eyvah 3 Filminin Oyuncuları Kimlerdir, Eyvah Eyvah 3 Türk Filmi Kaç Dakika Sürüyor, Filmin Konusu (Kısa Özeti) Oku, Türü Nedir? Ne Zaman Gösterime Girecek (Gösterim Tarihi)..31 Ocak 2014 Cuma Tarihinde Gösterime Giren Eyvah Eyvah 3 Filmi; Komedi Kategorisine Giren Bir Türk Filmidir. Filmin Süresi 90 Dakikadır (1 Saat 30 Dakika).

Eyvah Eyvah 3 Filmi Oyuncu Kadrosunda Şu Oyuncular Yer Almaktadır; Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Serra Yılmaz, Tarık Ünlüoğlu, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Cengiz
Bozkurt, Teoman Kumbaracıbaşı, Meray Ülgen, Şener Kökkaya, Caner Alkaya, Şehsuvar Aktaş, Hazım Körmükçü, Onur Buldu, Ali Meriç, Simge Defne, Hande Dane, Neslihan Aka, Uğur Biçer, Aziz Aslan, Özkan Çınarlı, Beyti Engin, Murat Serezli, Ergun Kuyucu, Ayşe Nil Şamlıoğlu.
Filmin Konusu (Kısa Özeti); Eyvah Eyvah 1 ve 2 ile toplamda 6-7 milyon izleyici tarafından izlenen ve beğenilen filmde serinin 3. sü çekildi.
Hüseyim Badem, babasını bulduktan sonra çok sevdiği hayatının aşkı Müjgan ile en sonunda evlenmişti. Çok mutlu olan çift Müjgan’ın hamilelik haberiyle sevinçleri daha da artmıştır.
Hüseyim Badem hayatına Zabıta olarak devam etmekte, yol arkadaşı Firuzan ise; ünlü bir şarkıcı olmuş, şöhretine şöhret katmaktadır. Bu noktadan sonra macera Geyikli’de başlıyor
Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak‘ın başrolleri paylaşacağı yapımın senaristi ise tüm seri de olduğu gibi yine Ata Demirer. Türkiye’nin en başarılı komedi serilerinden olan yapım ilk filmiyle yaklaşık 2 buçuk milyon kişiye, ikinci filmiyle yaklaşık 4 milyon seyirciye kendini izletmeyi başarmıştı. Eyvah Eyvah 3′ün de serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yılın en çok izlenenlerinden olması bekleniyor.
BKM Film’in yapımını üstlendiği Eyvah Eyvah serisinin son filmi olan Eyvah Eyvah 3, 31 Ocak 2014 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

SİTEMİZDE YASADIŞI FİLM PAYLAŞIMI YAPILMAMAKTADIR.
FİLMİN FRAGMANINI İZLEYEBİLİRSİNİZ.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle Eyvah Eyvah 3 Fragman

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More