HayDay Ücretsiz Elmas - Para Kazanma



Hay Day hack Hay Day Para Hilesi
Arkadaşlar, konunun başlığında hile geçmesi sizi yanıltmasın bu yapılacak işlem hem çok basit hemde tamamen legaldir, supercell tarafından üretilen online oyunların bilgileri kendi sunucularında tutulduğundan dolayı hile yapma şansınız bulunmamaktadır, sadece biraz sabır göstererek çok kısa zamanda aşağıda anlatacaklarımı adım adım uygulayarak puanları toplayacak ve sonucu ulaşacaksınız.
Unutmayın "Bedava peynir fare kapanında olur." cihazlarınıza kaynağı belli olmayan yerlerden uygulama indirerek Facebook, Gamecenter ve diğer account şifre ve bilgilerinizi kaptırmayın. Aşağıda anlatacağım uygulamalar için gerçekleştireceğiniz işlemler doğrudan Apple Store mağazasını ANDROID için ise GOOGLE PLAY kaynak almaktadır, bunu zaten sizde göreceksiniz.


Lütfen Aşağıdaki Uyarıları Dikkate Alın...

Not: (BU İŞLEMLER İÇİN IPHONE, IPOD, IPAD veya ANDROID CİHAZLARINIZDAN YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR)

Konu anlatımını IOS örnek vererek yapacağım Android içinde durum aynıdır.

1. İlk olarak aşağıda verdiğim linke IPAD - IPOD,  IPHONE, ANDROID cihazınızdan tıklayın...




2. Go away( Açılan pencerede giriş manasında yazan bir yazı gelecektir; bu yazı her girdiğinizde farklı yazılmış olabilir bunu zaten anlarsınız... go, oke, come, get started! tarzı giriş butonu)


UYARI! Bazı kişilerde ok tuşuna basınca aşağıdaki gibi ayarlarda değişiklik isteyebilir bunu değiştirin (yükle) butonuna tıklayın bu profil bir sayaç görevini görmektedir ve kazanacağınız puanları toplamaya yarayacaktır, eğer bu yükleme işlemini yapamazsanız, yapacağınız işlemlerde haliyle sonuca ulaşamazsınız!

Yükleme işlemi gerçekleştikten sonra parola isteyecektir, bu parola telefonunuzun parolasını yazın telefonunuzun veya Ipadinizin parolası yoksa zaten parola istemeyecektir.




3. Açılan sayfadaki uygulamalardan birine tıklayın (Ben keek tıklıyorum, bu uygulamalar 48 saatte bir değişmektedir)


UYARI! Puanlı app leri indirmenize izin vermeden önce size 3 yada 4 tane farklı uygulama indirtecektir bunları indirdikten sonra kilit açılacaktır ve bundan sonra puanlı uygulamaları indirmeye başlayabilir ve puanlarınızı toplayabilirsiniz.



4. Açılan sayfada İngilizce bir yazı karşımıza gelecek (48 saatte bir sayfa puanları yenilenecektir......gibi) bu yazıya okey diyoruz



5. Bizi app storede uygulamanın indirme sayfasına aktaracaktır

UYARI! Eğer sınırlı bir internete erişimine sahip iseniz indireceğiniz uygulamaların dosya boyutlarını kontrol ediniz -kaş yapalım derken göz çıkarmayalım- , eğer dosya boyutu yüksek ise o uygulamayı indirmeyip daha sonra uygun gördüğünüz uygulamaları indirebilirsiniz tabi bu durum puan toplama ve sonuca ulaşmanızı geciktirecektir.



6. Uygulamayı indiriyoruz ve uygulamayı açıp 30 sn bekliyoruz yada uygulama içinde dolaşıyoruz.





7. Safariye girip sayfayı yeniliyoruz.


8. Sağ üstte puanımız gelip gelmediğini kontrol ediyoruz (Puanım 1675 idi şu an 1775 olmuş)


9. Puan gelmiş ise indirdiğimiz uygulamayı silebiliriz gelmemiş ise aynı işlemi tekrarlıyoruz ancak uygulamayı tekrar indirmenize gerek yok app storeye aktardığında uygulamayı önceden indirdiğimiz için aç butonu olacak buna basın ve 30 sn. bekleyin ve safariye girip puanın gelip gelmediğine bakın.

UYARI! Her gün yeni uygulamalar gelmektedir ve en fazla 3 gün boyunca bu uygulamaları indirip puan kazanabiliyorsunuz bunun için her gün girip kontrol etmenizde fayda var. Sponsor durumlarına bu uygulama değişik puanlarda gelebilir en yüksek şu ana kadar 360 puan gördüm.

UYARI! Her uygulamadan bir defa puan kazanılır...


En az 3000 puan ulaştığınızda paylaşmış olduğum linkin gifts bölümüne girerek app storeden 10$ lik hediye çeki alabilir ve bunu HayDay elmas almak için kullanabilirsiniz...  4500, 7500, 15000 puan toplamanız durumunda ise 15$ , 25$ ve 50$ hediye çeki kazanabilirsiniz. 

UYARI! Stok durumuna göre 10$ hediye çekleri kısa süreliğine yayında göremeyebilirsiniz, bu durumda sabırsızlanmayın ve aralıklarla kontrol edin tekrar stok durumu oluştuğunu göreceksiniz yada 4500 puan yaparak 15$ hediye çekini temin edebilirsiniz seçim size ait.

UYARI! VPN kullanarak değişik uygulamalar yakalama şansınız var, fakat bu tespit edildiğinde ki tespit ediniliyor hediye çeki almanız, gelen uygulamalardan puan almanız engelleniyor  ve emekleriniz de çöpe gidiyor. 

Zevkli ve güzel oyunlar dileğiyle

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More