Migros Personel Alım İlanı



Migros personel alımı 2012 konusu, perakende sektöründe çalışmak isteyen takipçilerimizi ilgilendirmektedir. Migros 1954 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden beri büyüyerek hizmet vermeye devam eden Migros, Türkiye’ nin en büyük marketler zinciri arasında yer almaktadır. Migros 2011 yılında 6 bin personel alımı yapmıştır. Yaptığı alımlarla da işsiz pek çok vatandaşımıza iş imkanı sunmuştur.
Migros 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde
sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız, Migros’ un bünyesinde çalışan bir personel olmak istiyorsanız personelalim.com u takip ederek ilanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.
Migros insan kaynakları politikası hakkındaki detaylı bilgileri kurumun resmi websitesinde bulabilirsiniz. Migros alacağı personelleri insan kaynakları yönetmeliğinde bulunan kriterlere göre seçmektedir. Migros’ a iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, resmi websitesinde bulunan iş başvuru kısmındaki formu doldurabilirler. Migros ayrıca, öğrencilere staj imkanı da sunmaktadır. Staj başvurusu yapmak isteyenlerinde sitedeki formu doldurmaları gerekmektedir.
Migros ailesine katılmak , açık pozisyonları görmek ve başvuru yapmak için tıklayınız..

1 yorum:

ıy gunler mıgrosta genel olarak calışabılırım 5 yıllık tecrubem var b sınıfı ehlıyetım servıs sevkıhat yababılırım cep 05358130552 dıyarbakır teşekkurler

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More