Bridgestone Patlamayan Havasız Lastik



Üstte gördüğünüz psikodelik desenli şey aslında bir otomobil lastiğinin kesiti. Bridgestone'un yeni geliştirdiği havasız lastiği şişirilmeden kullanılıyor. Lastiğin iç tarafından dış tarafına doğru uzanan termoplastik bağlar lastiğin arabanın yükünü taşımasını sağlıyor. Termoplastik esnek bir malzeme olduğu için havasız lastik de tıpkı klasik lastikler gibi yol şartlarına göre esniyor. Bu malzeme aynı zamanda tamamen geri dönüştürülebilir yapıda, yani çevreye hiçbir zararı yok. Şu an geliştirilme süreci tamamlanmamış olan havasız lastiğin ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil, ama eğer performansı iyi olursa çok tutulabilir.



Bridgestone havasız ve patlamayan asrın buluşunu gerçekleştirdiğini duyurdu.

Bu lastik yüzde 100 geri dönüştürülebilir olmakla kalmıyor, iç kısma katmanlanmış kolların benzersiz yapısı sayesinde hava basıncına da ihtiyaç duymuyor.

Bridgestone Ölümcül Kaza Riskini SIfıra İndiriyor...

Lastiğin belki de en önemli özelliği, havaya ihtiyaç duymadığı için güvenliği arttırması. Zira patlayan lastikten kaynaklanan ölümcül bir kaza ihtimali riski ortadan kalkıyor.
Şirket konseptin hayata geçmesi ile ilgili olarak, yayınladığı basın açıklamasında, daha önce bu tür konsept lastiklerin üretilmesinin pratik olmadığını, buna karşılık Bridgestone'un bu teknolojiyi pratik uygulama hedefiyle geliştirdiğini söyledi.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..




Bridgestone yetkilileri konsept lastiğin yakıt tüketimine etkisi konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog Güncel Güncel Blogcu

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More