PKK Kamp Görüntüleri



Yayınlanan fotoğraflarda PKK kamplarında teröristlerin yataklarının başlarında Meryem Ana resimlerinin yer aldığı görülüyor.

DUVARDA MERYEM ANA RESİMLERİ
Kürt kökenli halkı İslam dininden koparma çabası içinde olduğu anlaşılan terör örgütünün dağda Hıristiyanlık propagandası yaptığına dair yeni kanıtlara ulaşıldı.

Terör örgütü PKK-KCK operasyonunda tutuklanan avukatlardan ele geçirilen fotoğraflarda, teröristlerin başucunda Hz. Meryem‘in resimlerinin asılı olduğu görülüyor.


BELGE VE SES KAYITLARI YAYINLANMIŞTI
Daha önce basında, terör örgütü PKK kamplarında teröristlere verilen eğitimlerde; İslam, Hz. Muhammed ve Kur’an kötülenirken, Zerdüştlük ve Hıristiyanlığın yüceltildiğini gösteren pek çok bilgi, belge ve ses kaydı yayınlanmıştı.
Bu fotoğraflarda PKK Kamplarında teröristlerin yataklarının başlarında Meryem Ana resimlerinin yer aldığı görülüyor.

DUVARDA MERYEM ANA RESİMLERİ

Kürt kökenli halkı İslam dininden koparma çabası içinde olduğu anlaşılan terör örgütünün dağda Hıristiyanlık propagandası yaptığına dair yeni kanıtlara ulaşıldı.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..




Terör örgütü PKK-KCK operasyonunda tutuklanan avukatlardan ele geçirilen fotoğraflarda, teröristlerin başucunda Hz. Meryem'in resimlerinin asılı olduğu görülüyor.

BELGE VE SES KAYITLARI YAYINLANMIŞTI

Daha önce basında, terör örgütü PKK kamplarında teröristlere verilen eğitimlerde; İslam, Hz. Muhammed ve Kur'an kötülenirken, Zerdüştlük ve Hıristiyanlığın yüceltildiğini gösteren pek çok bilgi, belge ve ses kaydı yayınlanmıştı.
"Sivil Cuma Namazı" adı altında vatandaşlar arasında etnik ve dini ayrımcılık oluşturmaya çalışan terör örgütü PKK'nın, Van, Diyarbakır ve Mardin gibi kentlerde düzenlediği bazı etkinliklerde de, örgüt kadrolarına ve sempatizan kitleye yönelik ücretsiz İncil'in yanı sıra, üzerinde "Kurtuluş İncil'dedir" ibaresi yer alan ve Hıristiyanlık propagandası içeren CD'ler dağıttığı belirlenmişti.

“Sivil Cuma Namazı” adı altında vatandaşlar arasında etnik ve dini ayrımcılık oluşturmaya çalışan terör örgütü PKK‘nın, Van, Diyarbakır ve Mardin gibi kentlerde düzenlediği bazı etkinliklerde de, örgüt kadrolarına ve sempatizan kitleye yönelik ücretsiz İncil’in yanı sıra, üzerinde “Kurtuluş İncil’dedir” ibaresi yer alan ve Hıristiyanlık propagandası içeren CD’ler dağıttığı belirlenmişti.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More