Google Chrome 19.0 Son Sürüm İndir




Google’ın merakla beklenen internet tarayıcısı sonunda çıktı. Google’a özel, sade ama kullanışlı tasarım ve özellikler bu tarayıcıda da ön plana çıkıyor.

Oldukça basit ve temiz bir arayüz ile karşımıza çıkan Google Chrome, internette daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli gezinmeniz için tasarlanmış.

Incelemelere göre gözlere çarpan en önemli özelliklerden biri, tüm sekmelerin ayrı birer işlem olarak çalışması. Yani diğer tarayıcılardaki gibi bir sekmedeki sayfa çöktüğünde tüm tarayıcı çökmüyor sadece o sekme kapanıyor.


Diğer bir güzel özelliği de arama kutusu ile adres kutusu aynı kutuda birleştirilmiş. Ayrıca adres çubuğuna yazmaya başladığınızda google size yazdığınız sözcükle ilgili önerilerini gösteriyor.

Google bu tarayıcıda kendi geliştirdiği bir tarayıcı motorunu kullanıyor. Firefox’un tarayıcı motoruna benzerlik gösteren bu motor daha hızlı bir sayfa gösterimi sağlıyor. Firefox gibi kurulduktan sonra flash player gibi eklentileri ayrıca kurmak gerekmiyor.

Şu an için çok fazla ayar seçeneği bulunmuyor bu da belki en eksik yanı. Zaten halen deneme aşamasında olan bir uygulama. Ancak google’ın sadelik ve kullanışlılık mantığını beğenenler için denenmesi gereken ve bizce oldukça başarılı bir alternatif.

Hız: Hızlı başlatma, web sayfalarını hızlı yükleme

  • Google Chrome, masaüstünüzden çabucak başlatılabilir.
  • Google Chrome, web sayfalarını anında yükler.
  • Google Chrome, etkileşimli web sayfalarını, web uygulamalarını ve JavaScript'i her zamankinden daha hızlı bir şekilde çalıştırır.

Kolaylık: Verimlilik ve kullanım kolaylığı için tasarlanmıştır

  • Aynı kutudan hem arama yapabilir hem de web sayfalarını dolaşabilirsiniz.
  • Sekmelerinizi istediğiniz şekilde çabucak ve kolayca düzenleyebilir ve organize edebilirsiniz.
  • Yalnızca bir tıklamayla, Yeni Sekme sayfasında en çok ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimlerinden favori sitelerinize ulaşabilirsiniz.

Google Chrome 18.0.1025.142 Stabil FİNAL sürümünü indirmek isterseniz  
BURAYA (DOWNLOAD) tıklayınız.(23 Mb)








Etiketler: google chrome , google chrome indir, chrome indir, internet tarayıcısı , chrome tarayıcı, türkçe google, indir yükle, v.18 final, Google Chrome 19.0.1084.9 Beta son sürümü indir
Dosya Boyutu:
24.17 Mb
İndirilme:
70284
Sürüm/İstenen Sistem:
19.0.1084.9 Dev (Windows XP/Vista/7)
Lisans:
Freeware-Ücretsiz




Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Google Chrome 19.0.1084.9 İndir ... internet tarayıcısı , chrome tarayıcı, türkçe google, indir yükle, v.18 final, Google Chrome 19.0.1084.9 Beta son sürümü indir Google Chrome ücretsiz indir - Google'un hızlı web tarayıcısı: İnternette daha ... Tarayıcının en güncel kararlı sürümünü indirmek için "Stable" sürümünü, ... Google Chrome minimal tasarımıyla son derece pratik bir alternatif web tarayıcısıdır Google Chrome V5.0: Artık Daha Seri ve Daha Hızlı ( İndir / Yükle / Download ). Google Chrome 4.1.249.1036 Final ( İndir / Yükle / Download ). Google Chrome

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More