Kaos: Örümcek Ağı Filmi İzle



Vizyon tarihi: 30 Mart 2012

Yönetmen: Cem Gül
Oyuncular: Gökhan Mumcu, Rojda Demirer, Cemal Hünal, devamı…

uzun metrajlı film Türkiye . Tür Aksiyon
Yapım yılı: 2012
Dağıtımcı: Tiglon


Özet: Türkiye’yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı’nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ciddi bir tehditle karşı karşıyadır ve ekibin sadece 48 saati vardır.
Mücadele ettikleri düşman ise oldukça güçlü ve teşkilatın adım attığı her yerde konuşlanmış durumdadır. Ülke güvenliği için UGT ajanları ile işbirliğinde olan SAT Komandosu Yzb. Mete Öztürk yaklaşan tehlikeyi engellemekle görevlidir.
Senaryosu Tolga Küçük’e ait olan,yönetmen koltuğunda ise Cem Gül’ün oturduğu film sezonun bol aksiyon içeren yapımlarından biri. Başrollerini Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal’ın paylaştığı yapım özel efektleriyle de öne çıkıyor.



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Kaos Örümcek Ağı izle,Kaos Örümcek Ağı Full izle,Kaos Örümcek Ağı,Kaos Örümcek Ağı izle,Kaos Örümcek Ağı Film İzle,Kaos Örümcek Ağı Online İzle,Kaos Kaos: Örümcek Ağı Sinema Çekimi izle ... Donmadan Kaos: Örümcek Ağı Filmi İzle, Full Kaos: Örümcek Ağı Filmi İzle, HD Kaos: Örümcek Ağı Kaos: Örümcek Ağı izle,Kaos: Örümcek Ağı Filmi izle,Kaos: Örümcek Ağı Filmini izle,Kaos: Örümcek Ağı Filmini Full izle,Kaos: Örümcek Ağı. ... Sinema Fragmanı > Kaos: Örümcek Ağı Filmi izle. Kategori: Sinema

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More