Nokia Ovi Store’da blogunuza uygulama yapın!



Ovi Store’da blogunuza uygulama yapın!

Nokia, blogdan tweet’lere ve kişisel web sitesine, internette yaratılan tüm içerikleri birer mobil uygulamaya dönüştürme imkanı veren Ovi App Wizard aracını Türkiye’de de kullanıma sunuyor. Yeni Nokia çözümüyle, kişisel web içeriklerini birkaç adımda milyonlarca kullanıcıya ulaştırmak mümkün.

Programlama bilgisi gerekmiyor!

Birkaç adımdan oluşan Ovi App Wizard çözümü, uygulama yaratmayı son derece kolaylaştırıyor. Hiçbir programlama bilgisi gerekmiyor ve kayıt ücreti ödenmiyor. Yaratılan uygulamalar Ovi Mağaza’ya yüklenerek çok geniş bir mobil kullanıcı kitlesine ulaştırılabiliyor. Ayrıca, bu çözüm sayesinde blogunuzun kaç kez görüntülendiği de takip edilebiliyor.

Nasıl kullanacaksınız?
Ovi App Wizard çözümünden yararlanabilmek için, http://appwizard.ovi.com/web_nokia/signIn.jsp adresine girerek sadece 6 adımda yepyeni bir mobil uygulama yaratmak mümkün.

Android Market, iTunes Store ve Ovi Store'un yaptığı iş aslında aynı, sadece platformlar farklı Android Market, Google'ın Android işletim sistemli cihazları için; iTunes Store, Apple'ın iOS işletim sistemli cihazları için ve Ovi Store da Nokia'nın Symbian işletitim sistemli cihazları için uygulamalar sunuyor. Bu uygulamaların bazıları ücretli fakat çoğu ücretsiz. Akıllı telefonunuzu tam anlamıyla kullanmak için uygulama mağazalarını kullanmanızı öneririm. Ama uygulama mağazalarını kullanmadan da internette uygulama bulabilirsiniz (ücretsiz uygulamalar).


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More