badoo giriş



Badoo.com a Eğer kayıtlı değilsen, lütfen kayıt detaylarını gir. Buradan kayıt ol.
Açılan Sayfada; “Beni üye yap!“ı tıklayarak Kullanım koşullarını kabul etmiş ve 18 yaşında ya da üstünde olduğunu onaylamış bulunuyorsun, ve senin özel bilgiler ini asla kimseyle paylaşmıyorlar.

Badoo’ya girişte kimlik bilgileriniz tamamıyle gizliliğini koruyor. Siz istemedikten sonra da hiç kimse göremiyor..


Evet arkadaşlar bir çoğunuz duymussunuzdur ve bir çoğunuzun da üyeliği vardır. Ama üye olduğunuz siteleri biraz farklı açılardan bakacak olursanız aslında nasıl bir çıkmazın içine doğru gittiğinizin farkına varabilirsiniz.
"Ne var ki bu sitede ?" diyebilirsiniz. Ben size şöyle açıklayım. Badoo dediğimiz sitede üye olurken nerdeyse hiç birşey sorulmuyor. Üye olan arkadaşlar bilirler sadece nick vee-posta adresiniz isteniyor.Bilgiler girildikten sonra yazdığınız maile bir aktivasyon linki gönderiliyor. Aktivasyon linkine tıklayıpüyeliğinizi aktif ettikden sonra asıl yüz biraz daha ortaya çıkıyor. Siteye üye olduk aktivasyonumuzu da yaptık ama ne sohbet edebiliyoruz ne de arkadaşlarımızın profillerini görebiliyoruz. Siteyi biraz karıştırınca anlıyoruz ki profilimizdeki eksiklikler yüzünden şimdilik bir işlem yapamıyoruz. Bazılarımız sinirlenip direk kapatıyor olabilir yada bilgilerini girenler de olabilir ama sorulardaki detaylar çok ve insana "sanane" dedirebilecek kadar saçma sorular var. Yalan yanlış bilgilerimizi doldurdukdan sonra, bir bakıyoruz ki oda ne profil resminizi yüklemediginizde profilinizin tamamlanmadığını görüyoruz. Bir adet fotoğrafınızı yüklediniz. Hadi bakalım şimdi biraz da konuşalım kim var kim yokmuş. Ops! bir sorun daha. Profilinizde size ait en az beş adet resmin olması gerektiğini söyleyen bir uyarı. Facebook bu yönden biraz daha iyi çünkü üye olmadan arkadaşlarınız o sitede olup olmadığını arama yluyla bulabiliyorsunuz. Badoo'da öyle bi şansınız yok. Neyse resimlerinizi de yüklediniz ama nerde ne yapacağınızı bulamadınız. Siteye üye olduğunuz ve e-postanız kayitlı olduğu günde bi kaç defa "Bu gün şu cafede biriyle buluşmak istiyorum" , "Bu gün biriyle tavla oynamak istiyorum" gibi aptalca mesajlar gelmeye başlar. Ama bazıları dikkatinizi çekip yeniden siteye girmenizi sağlamak için gönderilen FAKE denilen sahte maillerdir. Hiçbir sosyal ağ tanımına uymamaktadir. Badoo'ya sadece Sosyal ağ görünümlü bir çöpçatan sitesi diyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More