Yangın Var Filmi izle



İtfaiye kamyonları bozulan Karadenizli Çayırbağı beldesine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bir itfaiye aracı hibe eder. Karadenizli Koşman itfaiye arabasını teslim almak için hayatında ilk kez Diyarbakır’a ayak basar. Koşman, Diyarbakır’ın zenginliğini görür, Diyarbakır’a ve yaşayan halkına olan tüm algısı alt üst olur. Dönüş yolculuğu sırasında yanında gizemli bir misafir, dışarıda olağanüstü bir doğa, önünde uzun bir yol ve sıra dışı bir macera vardır. Aşk, hüzün ve kahkaha dolu 1.200 kilometrelik yolculuk Koşman ve Diyarbakır’dan kendisine katılan Asya’nın bütün hayatını değiştirir.


Yönetmenligini Murat Saraçoğlunun, yapımcılığını Yol Sinemanin yaptığı, başrollerinde Osman Sonant ve Nesrin Cavadzadenin yer aldığı filmin çekimleri Diyarbakırda başladı. Diyarbakır çekimlerinde başrol oyuncularının yanısıra Yavuz Bingöl, Ebru Ojen Şahin ve Metin Yıldız da rol alıyorlar.

Yapım: 2012 – Türkiye
Yönetmen: Murat Saraçoğlu,
Oyuncular: Erkan Can, Şerif Sezer, Metin Yıldız, Yavuz Bingöl, Nesrin Cevadzade, Gafur Uzuner, Osman Sonant, Hakan Karsak,
Senaryo: Koray çalışkan, Murat Batgi,

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..









Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Aşk, heyecan, hüzün ve kahkaha dolu Trabzon dönüş yolculuğu Koşman`ın ve yol arkadaşı Asya`nın bütün hayatını değiştirecektir.

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Koray Çalışkan’ın Murat Batgi ile kaleme aldığı senaryo Hürriyet Gazetesi’nde 1.5 yıl önce yayımlanmış bir haberden esinlenerek yazılmış.

Diyarbakır Belediyesi Başkanı Osman Baydemir’in itfaiye araçları bozulan Trabzon’un Çayırbağı Beldesi’ne hediye ettiği kamyonlardan yola çıkan filmde, Baydemir rolünde Yavuz Bingöl’ü izleyeceğiz. Başrollerini Osman Sonant ve Nesrin Cavadzade’nin paylaştığı Yangın Var’da Erkan Can, Şerif Sezer, Settar Tanrıöğen, Gaffur Uzuner ve Metin Yıldız da var.

Film çekimleri, 1 Temmuz’da Diyarbakır’da başladı ve 9 Aralıkta sinemalarda gösterime girecek.
Yangın Var filmi ayrıca Bingöl, Artvin, Rize ve Trabzon şehirlerini de kapsıyor.

Saraçoğlu, Aralık’ta vizyona girecek film için uzun bir hazırlık döneminden geçtiklerini belirterek, “Bu iki gencin aşk hikayesi, tek şaka yapmadan bizi kahkahalara boğacak ve hepimizde küçük de olsa bir iz bırakacak” diyor.

Eğlenceli bir film olacak gibi hadi bakalım hayırlısı.
Etiketler: yangın var film izle,yangın var film seyret,yangın var filmini hd izle,yangın var filmini hd olarak izle,yangın var filmini izle,yangın var Yangın Var Film Fragmanı Full izle, Yangın Var Filmi izle, Yangın Var Filmini Online izle, Yangın Var Filmi Full izle, Yangın Var Full izle Seyret

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More