Fiat’tan % 0 Faizle 2 Yıl Vadeli Kredi Fırsatı!




İster kredili ister nakit alımlarda Fiat Fiorino Combi, Fiat Fiorino Combimix, Fiat Doblo Classic Combi ve Yeni Fiat Doblo Combi modellerinde Ötv miktarı kadar indirim yapan Fiat Türkiye, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak olan müşterilere de benzersiz satın alım
imkânları sağlamaya devam ediyor. 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında 20 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 2 yıla kadar varan vadeyle % 0 faiz imkânı sunuluyor.

Fiat Türkiye, Fiat Pratico’dan Fiat Fiorino’ya tüm modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında nakit alımlarda ise 3 bin TL daha ek alım desteğiyle 10 bin TL’yi aşan indirim fırsatları sunuyor.
Fiat Türkiye, 31 Ekim’e kadar devam edecek yeni kampanyası kapsamında ister kredili ister nakit alımlarda Fiat Fiorino Combi, Fiat Fiorino Combimix, Fiat Doblo Classic Combi ve Yeni Fiat Doblo Combi modellerinde Ötv tutarı kadar indirim yaparak hafif ticari araç müşterilerine “Bayram Hediyesi” gibi bir kampanya ile sesleniyor. Fiat Türkiye, Fiat Pratico’dan Fiat Fiorino’ya tüm modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında nakit alımlarda ise 3 bin TL daha ek alım desteğiyle 10 bin TL’yi aşan indirim fırsatları sunuyor.

Fiat Türkiye’nin büyük ilgi görmeye devam eden kampanyası kapsamında başta Fiat Doblo ve Fiat Fiorino olmak üzere tüm hafif ticari araç modelleri için 20 bin TL’ye kadar kredi kullanımlarında 2 yıla kadar vadeyle % 0 faiz ayrıcalığı da sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More