Ziraat Bankası Personel Alımı 2013



Ziraat bankası personel alımı ilanı 2013, ziraat bankası gişe görevlisi ilanları, ziraat bankası personel alım ilanı 2013,ziraat bankası çalışan maaşları, personel maaşları, banko görevlisi alımı ziraat bankası, TC ziraat bankası iş ilanları…
“Ziraat bankası 2013 personel alımı” ilanını bu sayfadan takip edebilirsiniz.


İşe Alma Süreci
Eleman ihtiyacı duyulan görevlere, tanımlanan unvanlarla alınacaklar için, İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde belirtilen genel şartların yanında, işin özelliğine göre, eleman açığı bulunan ünitenin önerileri de değerlendirilerek özel şartlar belirlenir ve ilan edilir. karpuzkabugu.org
Bankamıza tüm iş başvurularının yazılı olarak yapılması esastır. Yazılı sınava girmek ve/veya mülakata katılmak isteyenler, İş Başvuru Formunu doldurarak, ilanlarda belirtilen yerlere başvurur. İşin özelliğine göre, İş Başvuru Formuna banka tarafından istenen diğer belgeler eklenir.


Sosyal Olanaklar
Ziraat Bankası ailesini oluşturan tüm çalışanlarımız çeşitli sosyal hak ve olanaklardan yararlanmaktadır. Bankamız çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertleri, İdari, Sosyal ve İletişim Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sağlık hizmetleri işlemleri çerçevesinde, hem Bankamız bünyesindeki sağlık ünitelerinden yararlanabilmekte, hem de diğer resmi ve özel sağlık kuruluşlarından hizmet alabilmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir’de çalışan personelimiz için servis imkanı bulunmaktadır. Tüm çalışanlarımıza öğle yemeği imkanı tanınmaktadır. Görev yerinde; Bankamıza ait lojmanların bulunması halinde, ihtiyaç duyan personelimize, belli kurallar dahilinde lojman tahsisi yapılabilmektedir. Ankara ve İstanbul’da bulunan kreş-yuvalarımızdan personel çocukları faydalanabilmektedir. Didim Akbük’te bulunan kampımız yaz ayları boyunca personelimize hizmet vermektedir.
Servis Görevlisi ve Tarımsal Müşteriler Servis Görevlisi pozisyonları için Ağustos ayı içerisinde yapılan mülakatlar sonucunda asil ve yedek olarak belirlenen adayların isimleri aşağıdaki listelerde yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More