Facebook Görüntülü Konuşma nasıl yapılır



Facebook Görüntülü Konuşma nasıl yapılır, ne gereklidir? sorularına cevaplar vermeye çalışacağız. Facebook ile görüntülü konuşma yapabilmek için, görüşmeyi gerçekleştirecek 2 tarafında web kamerasına sahip olmasıdır.



Facebook sayfanıza giriş yaptığınızda çevrimiçi olan arkadaşlarınızdan her hangi birini şeçip konuşma ekranındaki video butonuna tıkladığınızda, arkadaşınıza görüntülü konuşma daveti yollamış oluyorsunuz. Eğer karşınızdaki kişi Facebook davetinizi onaylarsa görüşmeye başlayabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde anlık mesaj yazma olanağından da faydalanabilirsiniz.

İlk defaya mahsus Facebook görüntülü konuşma dosyasını kurmanız gerekecek. Video butonunda bulunan yönergeleri takip ettiğiniz zaman, kurulumun nasıl gerçekleşeceğine dair bilgileri bulabilirsiniz.

Eğer Facebook da arkadaşlarınız ile görüntülü konuşmalarda sorun yaşıyorsanız, yazımızın devamında bulunan ayarları kontrol edebilirsiniz. Bilgisayar’da Web kamerasının doğru kurulduğuna emin olun. Aygıt yönetcisini açıp, hata olup olmadığını kontrol edin. Mikrofon’dan ses gelmiyorsa, windows’un ses kaydedicisi yada başka bir yazılımla test edebilirsiniz. Messenger kullanıyorsanız, Ses sınama testini gerçekleştirip çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz. Facebook görüntülü konuşma ile ilgili sorunlarınızı bu sayfa üzerinden paylaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More