Cem Yılmaz yeni Talk Show Programı izle



Konu: Cem Yılmaz Yeni Talk Show Programına mı başlıyor?
Kelimeler: Cem Yılmaz yeni Talk Show Programı, Cem Yılmaz Star TV Talk Show ne zaman
Medya’da bugün yapılan iddialara göre Cem Yılmaz‘ın Star TV kanalında yeni Talk Show programı yapacağı magazin ve medya dünyasında resmen bomba etkisi yarattı. Bölüm başına alacağı ücreti duyunca
şaşıracaksınız, nitekim bir bölümden kazanacağı ücret 50 bin TL.
Türkiye’nin güldüren adamı Cem Yılmaz, şüphesiz sahne ve beyazperde performansları ile milyonların sevgilisi konumunda. İlk sahne deneyimini 1995 yılında yaşayan Yılmaz, kısa sürede büyük bir üne kavuştu, Stand-Up gösterilerinin yanı sıra reklamlarda rol aldı. Star TV kanlında talk show programı yapması için yoğun bir görüşme trafiği yasadığı iddia edilen ünlü şovmen’in, bakalım Talk Show pogramı başlayacak mı açıkçası bizde merak ediyoruz.
Çok yönlü bir sanatçı olarak dikkat çeken Cem Yılmaz, 1998'de "Her Şey Çok Güzel Olacak" isimli filmle sinema sektörüne de adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi. Her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dahil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

Cem Yılmaz, 3 milyon kişilik takipçi sayısıyla Twitter'da en fazla takipçisi olan Türk olarak da sosyal medyada adından söz ettiriyor.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online



Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS Teaser Fragman

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More