Lady Gaga ve Lindsay Lohan Yeni Şarkısı Ne Zaman?



Lady Gaga ve Lindsay Lohan müzik işinde beraberler mi?

Aldığımız duyumlara göre Lady Gaga sürekli beraber takıldığı arkadaşı Lindsay Lohan'la gerçekten müzik işine giriyor. En azından bu günlerde söylentiler bu yönde...



Bir süre önce - aslında 2004, - La Lohan Casablanca Records'la 'Speak' adlı bir albüm yaptı ve takdire şayan bir işdi. Bunu devam ettirmesi beklenirken, oyunculuk kariyeri gibi o da hüsrana uğradı. Her şey önemsiz gitti ve sadece Pitbull Lilo için müzik kariyerinde bir referans oldu.. 'Give me everything' şarkısından sizlerde hatırlarsınız.. O bile "negatif" yorumlardan kurtulamadı..

Bir kaynağın E!'ye bahsettiğine göre;Ma Monster ve kuşatılmış aktris, ‘Liz & Dick’ adlı filmde Elizabeth Taylor olarak sergiledigi performansın ardından yeni bir müzik işinde beraber çalıştıklarından bahsedildi ve çok yakın arkadaş oldular. Sürekli muhabbet edip mesajlaştıkları gözlerden kaçmadı..

Ayrıca atılan bir tweete göre Lady Gaga, LiLo için, haftasonu yeni yayına giren bir filmi için destek vermişti ve performansıyla ilgili cesaretlendirici yorumlarda bulunmuştu.

Lady Gaga'nın biricik arkadaşına tweeti:
"@lindsaylohan "Liz & Dick" de cok güzel bir performans sergiledin, Kimsenin seni alaşağı etmesine izin verme zira Liz bunu yapmazdı, bazıları herzaman başarılı insanlara çelme takmayı görev bilir.."

Lady Gaga'dan böylesine cesaretlendirici bir tweeti elbette bir çok kötü yorumu geçersiz kılıcaktır.

Sizce Gaga ve LiLo beraber müzik işine girmeli mi? Yoksa alsa böyle bir işe kalkışmamalılar mı?

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More